Πέθανε ο Κριστόφ, ο ερμηνευτής του «Aline» και «Oh Mon Amour». Η συναυλία με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο κατάμεστο Καλλιμάρμαρο το 2012 (βίντεο)

Ένας από τους διασημότερους τραγουδιστές στη Γαλλία, ο Κριστόφ, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών. 

Ο Ντανιέλ Μπεβιλακά, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, είχε νοσηλευτεί και εισαχθεί σε μονάδα εντατικής θεραπείας στις 26 Μαρτίου σε νοσοκομείο του Παρισιού για εμφύσημα (πνευμονική νόσος), πριν μεταφερθεί στη Βρέστη, στη δυτική Γαλλία.

«Ο Κριστόφ έφυγε. Παρά την αδιάκοπη αφοσίωση

των γιατρών και των νοσηλευτών, οι δυνάμεις του τον εγκατέλειψαν», έγραψαν η σύζυγός του και η κόρη του Λουσί σε ανακοίνωσή τους, επιμένοντας στο πρόβλημα του εμφυσήματος.

Κατά τη διάρκεια της της νοσηλείας του η εφημερίδα Le Parisien έγραψε ότι ο μουσικός είχε διαγνωστεί με κορονοϊό, κάτι που ο ατζέντης του τραγουδιστή δεν είχε επιβεβαιώσει.

Όταν ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας συνάντησε τον Κριστόφ

Πάνωαπό 50.000 θεατές αποθέωσαν τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τους  εκλεκτούς καλεσμένους του: Τους διάσημους Γάλλους και Ιταλούς:  Salvadore Adamo, Bernard Lavilliers, Άντζελο Μπραντουάρντι, Τονίνο Καροτόνε, Κριστόφ, Nomadi, Piluka Aranguren,  Josep Tero και τους Έλληνες: Μαρία Φαραντούρη, Νίκο Αλιάγα, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Διονύση Σαββόπουλο, Διονύση Τσακνή,  Ελεονώρα Ζουγανέλη, Φίλιππο Πλιάτσικα, Μίλτο Πασχαλίδη.

Ο Christophe τραγούδησε τα «Aline”, “Oh mon amour”, “The girl from Salina” και μαζί με τον Λαυρέντη το “Tandis Que” – “Παρόλο που» από το cd «Οι Άγγελοι ζουν ακόμη στη Μεσόγειο».

Η αρχική φωτογραφία του άρθρου είναι από την επίσημη σελίδα του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο Facebook.

The post Πέθανε ο Κριστόφ, ο ερμηνευτής του «Aline» και «Oh Mon Amour». Η συναυλία με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο κατάμεστο Καλλιμάρμαρο το 2012 (βίντεο) appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα