Ο Νεντ Σταρκ του Games of Thrones δε θέλει να «ξαναπεθάνει» στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο. Ο ηθοποιός υποδύθηκε 23 φορές ρόλους με δραματικό τέλος

Ο ηθοποιός Σον Μπιν (Sean Bean)στους ρόλους που έχει υποδυθεί σε τηλεόραση και κινηματογράφο «έχει πεθάνει» 23 φορές. Μετά από αυτές είπε: «Αρκετά, δεν θέλω άλλο.»

Οι περισσότεροι τον γνωρίζουν ίσως από το αποκεφαλισμό του ως Νεντ Σταρκ στο τέλος του πρώτου κύκλου της τηλεοπτικής σειράς «Game of Thrones». Αλλά τη μοίρα του την έχει συναντήσει στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο άλλες 22 φορές.
Η πρώτη φορά που ο ρόλος του πέθανε ήταν στο «Καραβάτζο» του Ντέρεκ Τζάρμαν το 1986, στη συνέχεια στον «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» το 2001, ακολούθησε το «Ερρίκος ο Τρίτος» το

2003 και πολλοί ακόμη θάνατοι σε ρόλους.

Πρόσφατα ο ηθοποιός ανακοίνωσε ότι πλέον θα αρνείται ρόλους στους οποίους ο χαρακτήρας που θα υποδύεται θα συναντά τον Χάρο. «Έχω υποδυθεί πολλούς «κακούς», ήταν σπουδαίοι αλλά δεν με γέμιζαν και πολύ – και πάντα πέθαινα» είπε.

Είναι τόσο γνωστός για το ότι πεθαίνει επί της οθόνης, που έχουν δημιουργηθεί πολλά memes για αυτό. Σε ένα από αυτά τον αποκαλούν «σπόιλερ με πόδια» επειδή με το που τον βλέπεις στην οθόνη ξέρεις ότι τουλάχιστον ένας χαρακτήρας θα πεθάνει – και αυτός θα είναι ο Σον Μπιν. Ένα άλλο meme παραφράζει το Y.O.L.O. σε Y.O.L.O.S. (You Only Live One Season), και αναφέρεται στη σύντομη ζωή του ως Νεντ Σταρκ.

Η στάση που κράτησε τελικά απέδωσε καρπούς. Συγκεκριμένα του πρόσφεραν τον ρόλο του Ντούγκλας Μπένετ στην ταινία «World of Fire» και ο χαρακτήρας δεν πεθαίνει…

The post Ο Νεντ Σταρκ του Games of Thrones δε θέλει να «ξαναπεθάνει» στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο. Ο ηθοποιός υποδύθηκε 23 φορές ρόλους με δραματικό τέλος appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα