Ο ανιψιός του Πάμπλο Εσκομπάρ λέει ότι βρήκε 18 εκατομμύρια δολάρια κρυμμένα σε τοίχο σε ένα από τα σπίτια του θείου του

Χρήματα αξίας 18 εκατομμυρίων δολαρίων βρήκε σε μια πλαστική σακούλα, υποστήριξε ότι βρήκε ο ανιψιός του Κολομβιανού εγκληματία και διαβόητου βαρώνου ναρκωτικών Πάμπλο Εσκομπάρ. Ήταν κρυμμένη σε τοίχο σε ένα από τα σπίτια του θείου του.

Όπως ανέφερε  στα κολομβιανά ΜΜΕ, ο Νικολάς Εσκομπάρ ένα «όραμα» του υπέδειξε που να βρει τα χρήματα στο διαμέρισμα που ζει στην πόλη Μεντεγίν. Βέβαια, δεν ήταν η πρώτη φορά που ανακάλυπτε χρήματα σε μέρη που ο θείος του χρησιμοποιούσε ώστε να αποφεύγει τη σύλληψη.

Σύμφωνα

με το BBC, οι φήμες για την κρυφή περιουσία του Εσκομπάρ κυκλοφόρησαν στην πόλη Μεντεγίν από το θάνατό του, και ενώ είχε περάσει δεκαετίες διαμάχης εναντίον του κράτους της Κολομβίας για να αποτρέψει την έκδοσή του στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μάλιστα στο αποκορύφωμα της πορεία τους μάλιστα ο Εσκομπάρ λέγεται ότι ήταν ο έβδομος πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη.

Ο ανιψιός του Νικολάς είπε στο κολομβιανό τηλεοπτικό κανάλι Red+ Noticias ότι είχε επίσης βρει μια γραφομηχανή, δορυφορικά τηλέφωνα, χρυσό στυλό, μια κάμερα και ένα φιλμ.

#Exclusivo | No todos los secretos sobre los tesoros de Pablo Escobar habían sido revelados. #RedMásNoticias conoció sobre la última caleta del narcotraficante dado de baja en diciembre de 1993. https://t.co/XbmL1t3bak

Investigación de @fabianforeroba1 y @ChichoGiraldoRe. pic.twitter.com/QlNusA0rNE

— red+ noticias (@RedMasNoticias) September 23, 2020

Πηγή αρχικής φωτογραφίας: wikimedia commons

Διαβάστε ακόμα : Τι απέγινε ο επίγειος παράδεισος που δημιούργησε ο Πάμπλο Εσκομπάρ. Περιείχε λίμνες, πισίνες, εκατοντάδες εξωτικά ζώα και τεράστια γλυπτά. Ποια ζώα επιβίωσαν.

The post Ο ανιψιός του Πάμπλο Εσκομπάρ λέει ότι βρήκε 18 εκατομμύρια δολάρια κρυμμένα σε τοίχο σε ένα από τα σπίτια του θείου του appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάμπλο Εσκομπάρ,pablo eskobar