Νέο σοκ στη ροζ βιομηχανία. Νεκρή και πέμπτη πορνοστάρ. Η 23χρονη Olivia Lua πέθανε σε κλινική αποτοξίνωσης

news247:Μία αινιγματική ανάρτηση της 23χρονης λίγες μέρες πριν πεθάνει «φουντώνει» τις φήμες για το τι μπορεί να συμβαίνει όταν σβήνουν τα φώτα από τις κάμερες στην πορνοβιομηχανία

Ακόμη μια πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, η μόλις 23 ετών Olivia Lua βρέθηκε νεκρή. Είναι η πέμπτη πορνοστάρ που χάνει τη ζωή της τους τελευταίους τρεις μήνες, γεγονός που δημιουργεί ένα ιδιαίτερα βαρύ κλίμα στη βιομηχανία του πορνό.

Η νεαρή γυναίκα, που ήταν επίσης γνωστή και ως Olivia Voltaire, πέθανε σε κλινική αποτοξίνωσης όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα.

Είναι η πέμπτη πορνοστάρ που χάνει τη ζωή της κάτω από περίεργες συνθήκες το τελευταίο τρίμηνο. Είχαν προηγηθεί οι θάνατοι της επίσης 23χρονης August Ames, της 31χρονης Yuri Luv, της 35χρονης Shyla Stylez και της 20χρονης Olivia Nova.

Ανακοινώνοντας το θάνατό της, το πρακτορείο της LA Direct Models, δεν απέκρυψε την όντως περίεργη σύμπτωση: «Πολύ μεγάλος ντόρος έχει γίνει πρόσφατα σχετικά με τον αριθμό των πορνοστάρ που έχει πεθάνει το τελευταίο έτος. Με μεγάλη θλίψη πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι ο κατάλογος έχει μεγαλώσει περισσότερο. Μάθαμε σήμερα ότι η Olivia Lua πέθανε το πρωί – ευχόμαστε να αναπαυθεί εν ειρήνη». Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται επίσης ότι η νεαρή γυναίκα είχε μήνες να δουλέψει καθώς βρισκόταν «αντιμέτωπη με μερικές προσωπικές προκλήσεις»

Η αινιγματική ανάρτηση στα social media
Μία ανάρτηση της 23χρονης στα social, τρεις μόνο μέρες πριν το θάνατό της μοιάζει πλέον «προφητική» και δημιουργεί πολλά ερωτηματικά. Σε αυτήν η Olivia εμφανίζεται μαυροφορεμένη και με θλιμμένο βλέμμα, ενώ η λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία αναφέρει: «Το νιώθω παντού, τίποτα δεν με τρομάζει πια»…

Διαβάστε επίσης στο news247: Πέθανε ο ‘πάπας’ της γαλλικής γαστρονομίας, Πολ Μποκίζ

Το άρθρο Νέο σοκ στη ροζ βιομηχανία. Νεκρή και πέμπτη πορνοστάρ. Η 23χρονη Olivia Lua πέθανε σε κλινική αποτοξίνωσης δημοσιεύθηκε αρχικά στον δικτυακό τόπο ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Mixani tou Xronou