Νεκρή από υπερβολική δόση ναρκωτικών η 22χρονη εγγονή του Κένεντι. Είχε παραδεχτεί ότι δυσκολευόταν να αντιμετωπίσει τα ψυχολογικά της προβλήματα

H εγγονή του Ρόμπερτ Φιτζέραλντ Κένεντι άφησε την τελευταία της πνοή από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Η σορός της 22χρονης Σίρσε Κένεντι Χιλ εντοπίστηκε σε κτηριακό συγκρότημα που ανήκει στην οικογένεια, στο Χαϊάνις Πορτ της Μασαχουσέτης, σύμφωνα με τους New York Times. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κέιπ Κοντ όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η Σίρσε ήταν μια από τις εγγονές του Ρόμπερτ και της Έθελ Κένεντι, της σημαντικότερης μορφής αυτής της

μητριαρχικής οικογένειας που σήμερα είναι 91 ετών.

«Ράγισαν οι καρδιές μας με την απώλεια της αγαπημένης μας Σίρσε. Η ζωή της ήταν γεμάτη ελπίδα, υποσχέσεις και αγάπη. Η γιαγιά της σχολίασε πως ο κόσμος είναι λιγότερο όμορφος σήμερα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η οικογένεια.

Η Σίρσε Χιλ φοιτούσε στο Boston College, όπου σπούδαζε επικοινωνία και ήταν αντιπρόεδρος της οργάνωσης νεολαίας των Δημοκρατικών στο ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Στο παρελθόν η Σίρσε είχε παραδεχθεί πως δυσκολευόταν να αντιμετωπίσει τα ψυχολογικά της προβλήματα, όταν φοιτούσε σε ιδιωτικό σχολείο της Μασαχουσέτης το 2016.

Η Έθελ Κένεντι έχει βιώσει μια σειρά τραγωδίες, ιδίως τη δολοφονία του συζύγου της και τους πρόωρους θανάτους των δύο από τα έντεκα παιδιά τους.

The post Νεκρή από υπερβολική δόση ναρκωτικών η 22χρονη εγγονή του Κένεντι. Είχε παραδεχτεί ότι δυσκολευόταν να αντιμετωπίσει τα ψυχολογικά της προβλήματα appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα