Μεγάλη φωτιά στο Ναύπλιο. Απειλούνται σπίτια – κλειστός ο δρόμος προς Καραθώνα. Πυροσβεστικά έρχονται από το Άργος και την Τρίπολη

Πυρκαγιά ξέσπασε στο Ναύπλιο το μεσημέρι στην περιοχή Κουτσούρια.

Στην σημείο σπεύδουν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής, ενώ η φωτιά κατευθύνεται προς Καραθώνα – Αγία Μονή.
Η πυρκαγιά είναι μεγάλη και πολύ επικίνδυνη και έχουν κληθεί εναέρια μέσα και ενισχύσεις, ενώ και ο Δήμος έστειλε υδροφόρες.

Πυρκαγιά ξέσπασε στο Ναύπλιο το μεσημέρι του Σαββάτου 20 Ιουλίου στην περιοχή Κουτσούρια

Στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια τα οποία κινδυνεύουν. Πανικός επικρατεί και από τον κόσμο που βρίσκεται στην περιοχή και προσπαθεί

να φύγει.

Γίνεται έκκληση από την αστυνομία και την Πυροσβεστική να μην κατευθύνεται ο κόσμος προς Καραθώνα καθώς ο δρόμος έχει κλείσει.

Η πυρκαγιά απειλεί και τα σπίτια από εκεί που ξεκίνησε στην περιοχή Κουτσούρια κοντά στο νεκροταφείο Ναυπλίου.

Γίνεται εκκληση από την αστυνομία και την Πυροσβεστική να μην κατευθύνεται ο κόσμος προς Καραθώνα καθώς ο δρόμος έχει κλείσει

Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς ρίχτηκαν και δυο αεροπλάνα που κάνουν ρίψεις με νερό σε σημεία όπου απειλεί σπίτια και ελικόπτερο.
Στο σημείο της πυρκαγιάς επιχειρεί και πεζοπόρο κλιμάκιο από την Τρίπολη, ενώ ενισχύσεις καταφθάνουν συνεχώς από όμορους νομούς.

The post Μεγάλη φωτιά στο Ναύπλιο. Απειλούνται σπίτια – κλειστός ο δρόμος προς Καραθώνα. Πυροσβεστικά έρχονται από το Άργος και την Τρίπολη appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα