«Κώστα, προσάρμοσε το». Η γκάφα με τον στημένο διαγωνισμό του δήμου Περιστερίου που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο και αποκάλυψε το «μαγείρεμα»

Huff Post Greece

Τις τελευταίες ώρες, απασχολεί ιδιαιτέρως το διαδίκτυο η δημοσίευση στη Διαύγεια ενός διαγωνισμού του δήμου Περιστερίου για την προμήθεια αδρανών υλικών. Η φωτογραφία που δημοσίευσε στο twitter ο δημοσιογράφος Γιάννης Καραμαγκάλης, έκανε ουσιαστικά και την αποκάλυψη του θέματος.

Aθάνατο ελληνικό δημόσιο ή αλλιώς πως στήνουμε διαγωνισμούς με «δικά μας» παιδια.

Πηγή:

ΔΙΑΥΓΕΙΑ https://t.co/vHpR6bJloN pic.twitter.com/DwvRSFpIDE

— Yannis Karamagalis (@Karamagalis) 10 Νοεμβρίου 2017

Όπως είναι προφανές, ο δήμος θέλησε να «μαγειρέψει» τα αποτελέσματα του διαγωνισμού για να πάρουν τη δουλειά συγκεκριμένοι προμηθευτές, με τη μόνη διαφορά αυτό έγινε γνωστό ευρέως μέσω της ανάρτησης του διαγωνισμού στη Διαύγεια.

Ο δήμος Περιστερίου από την πλευρά του εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για προβοκάτσια και αναφέρει χαρακτηριστικά: «Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για προβοκάτσια. Οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν. Θα πέσουν «καμπάνες». Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει και να «παίξει» με την ιστορία ενός υποδειγματικού Δήμου».

Να σημειωθεί ότι η προκήρυξη του διαγωνισμού κατέβηκε προσωρινά από τη Διαύγεια, ώστε να διορθωθεί το συγκεκριμένο σημείο.

Το άρθρο «Κώστα, προσάρμοσε το». Η γκάφα με τον στημένο διαγωνισμό του δήμου Περιστερίου που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο και αποκάλυψε το «μαγείρεμα» δημοσιεύθηκε αρχικά στον δικτυακό τόπο ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα