Κοριτσάκι έξι ετών έντυσε στρατιώτη ο Ταγίπ Ερντογάν. Το παιδί ανέβηκε στο βήμα και ξέσπασε σε κλάματα! Ερντογάν: ««Αυτοί που φορούν μπορντό μπερέ δεν κλαίνε»! (βίντεο)

news247

Μια νέα επικοινωνιακή φιέστα επιχείρησε να στήσει το Σάββατο ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αλλά όπως φαίνεται, μάλλον κατέληξε σε φιάσκο.

Ο Τούρκος Πρόεδρος επιστράτευσε αυτή τη φορά ένα 6χρόνο κοριτσάκι και αφού το έντυσε με στρατιωτική στολή, το κάλεσε να εμφανιστεί ενώπιον εκατοντάδων οπαδών του κόμματός του.

Το μικρό κοριτσάκι φορώντας στο κεφάλι του μπορντό μπερέ, ήταν στην αρχή αμήχανο. Χαιρέτησε στρατιωτικά και ανέβηκε βουρκωμένο στο βήμα δίπλα

στον Ερντογάν.

Ο τούρκος πρόεδρος θέλοντας να το καθησυχάσει, του είπε: «Αυτοί που φορούν μπορντό μπερέ δεν κλαίνε»!

THIS IS SICK: #Turkey's war-mongering president #Erdogan parades a little girl dressed in military fatigue in today's convention speech in Maras province, tells that she is ready to be martyred and buried with a Turkish flag in her pocket. pic.twitter.com/U7kF6CW5n9

— Abdullah Bozkurt (@abdbozkurt) February 24, 2018

Η κίνηση αυτή του Τούρκου Προέδρου προκάλεσε αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα, με τον δημοσιογράφο Abdullah Boskurt που ανήκε στο δυναμικό της Zaman και τώρα είναι εξόριστος, να τη χαρακτηρίζει «αρρωστημένη».

Όπως γράφει, το κοριτσάκι «είναι έτοιμο να γίνει μάρτυρας και να ταφεί με την τουρκική σημαία στην τσέπη της».

Διαβάστε επίσης στο news247: Εκεχειρία στα χαρτιά – Συνεχίζεται η σφαγή στη Γούτα

Το άρθρο Κοριτσάκι έξι ετών έντυσε στρατιώτη ο Ταγίπ Ερντογάν. Το παιδί ανέβηκε στο βήμα και ξέσπασε σε κλάματα! Ερντογάν: ««Αυτοί που φορούν μπορντό μπερέ δεν κλαίνε»! (βίντεο) δημοσιεύθηκε αρχικά στον δικτυακό τόπο ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα