Κίνηση ανθρωπισμού από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Βρέθηκε στα Σεπόλια και μοίρασε κούτες με τρόφιμα μακριά από κάμερες

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έχει ξεχάσει από πού ξεκίνησε, πώς περνούσε οικονομικά και πού έχει φτάσει. Ο δύο φορές MVP του NBA έδειξε το μεγαλείο ψυχής του και μαζί με την οικογένεια του βρέθηκε στα Σεπόλια μοίρασε κούτες με τρόφιμα.

Όπως αναφέρει το Sport24, ο Έλληνας φόργουορντ, μακριά από κάμερες, δημοσιογράφους και τα φώτα της δημοσιότητας γενικότερα, βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στα Σεπόλια και την εκκλησία του Αγίου Μελετίου, μοιράζοντας κούτες με τρόφιμα για να διανεμηθούν σε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Μάλιστα,

μία από τους παρευρισκόμενους έκανε ανάρτηση από το σημείο, ανεβάζοντας μία φωτογραφία με τον ίδιο και κάνοντας λόγο για «απίστευτες ποσότητες» τροφίμων.

Το ίδιο είχε κάνει και μετά τις πλημμύρες στην Καρδίτσα, όταν, μαζί με τα αδέρφια του, έστειλε είδη πρώτης ανάγκης στους πληγέντες από την κακοκαιρία «Ιανός».

Πηγή αρχικής φωτογραφίας: facebook

Διαβάστε ακόμα: Το σχέδιο της Φιλικής Εταιρείας να πυρπολήσει την Κωνσταντινούπολη και να καταλάβει την πρωτεύουσα των Τούρκων. Πως οδήγησε στον απαγχονισμό του Πατριάρχη και βοήθησε στην Επανάσταση

The post Κίνηση ανθρωπισμού από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Βρέθηκε στα Σεπόλια και μοίρασε κούτες με τρόφιμα μακριά από κάμερες appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα