ΗΠΑ. Διευθύντρια σχολείου ξυλοκοπά 6χρονη μαθήτρια. Το βίντεο τράβηξε η ίδια η μητέρα του κοριτσιού

Διευθύντρια δημοτικού σχολείου στις ΗΠΑ ξυλοκόπησε εξάχρονη μαθήτρια. Το βίντεο που προκαλεί οργή τράβηξε η ίδια η μητέρα της μαθήτριας, υποστηρίζοντας -όπως αναφέρει η “Mirror”- ότι “θυσιάστηκε για την κόρη της για να δείξει σε όλους τους γονείς τι συμβαίνει στο σχολείο”. 

Το κορίτσι βρέθηκε στο γραφείο της διευθύντριας δημοτικού σχολείου στις ΗΠΑ, διότι προκάλεσε ζημιά σε υπολογιστή  και εκλήθη η μητέρα της προκειμένου να πληρώσει

50 δολάρια.

Η διευθύντρια, σε βάρος της οποίας ασκήθηκε ποινική δίωξη, άρπαξε ένα ξύλινο αντικείμενο και άρχισε να χτυπά το κοριτσάκι που έκλαιγε, με τη βοήθεια σχολικού υπαλλήλου που κρατούσε το παιδί ακινητοποιημένο.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας …

Εντύπωση έχει προκαλέσει ότι η μητέρα αντί να παρέμβει, έκρυψε το κινητό στο πορτοφόλι της και τράβηξε βίντεο, υποστηρίζοντας ότι θυσιάστηκε για την κόρη της για να δείξει σε όλους τους γονείς τι συμβαίνει στο σχολείο.«Χτυπούσε με μίσος την κόρη μου. Εγώ δεν την έχω χτυπήσει ποτέ έτσι», δήλωσε η ίδια στο WINK News.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου…

The post ΗΠΑ. Διευθύντρια σχολείου ξυλοκοπά 6χρονη μαθήτρια. Το βίντεο τράβηξε η ίδια η μητέρα του κοριτσιού appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα