Γυναικοκτονία στη Δάφνη. Σοκάρουν οι περιγραφές του δράστη – «Μου φώναζε «πεθαίνω» και της έκλεισα το στόμα»»

Με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, ο δράστης της γυναικοκτονίας στη Δάφνη, περιέγραψε στην απολογία του πώς δολοφόνησε την 31χρονη σύζυγό του στον ύπνο, λόγω ζηλοτυπίας, όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε.

Ο 39χρονος, καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, κατά του οποίου ο εισαγγελέας άσκησε το Σάββατο ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για οπλοφορία- οπλοχρησία, φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε τη σύζυγό του και μητέρα ενός παιδιού 11 ετών, ενώ κοιμόταν.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν

επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας

Κάτι που άλλωστε αποδεικνύεται και από την ιατροδικαστική έκθεση της ιατροδικαστού Σουλτάνας Μαριανού. Ο 39χρονος, φέρεται να προκάλεσε τα μοιραία χτυπήματα στη σύζυγό του με ένα μαχαίρι 28 εκατοστών, χτυπώντας την δύο φορές στο λαιμό.

Είχε βάλει κοριό στο κινητό της

Στην απολογία του ενώπιον του Εισαγγελέα, ο δράστης, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι είχε τοποθετήσει σύστημα παρακολούθησης (κοριό) στο κινητό της συζύγου του. Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, ισχυρίστηκε ότι από τις συνομιλίες που υπέκλεψε, προέκυπτε ότι συνομιλούσε με άλλον άνδρα.

«Μετά από δύο ώρες και αφού είχα ξανακούσει αυτά δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Ήμουν ταραγμένος. Τελικά με πήρε ο ύπνος, ξύπνησα στις 10:00 το πρωί, γιατί μου είχε ζητήσει ο γιος μου να τον ξυπνήσω, για να πάει να παίξει μπάλα στην πλατεία. Το παιδί ετοιμάστηκε και γύρω στις 10:40 έφυγε. Εγώ άρχισα να κάνω βόλτες μες στο σπίτι και σκεφτόμουν αυτή την πρώτη συνομιλία» φέρεται να είπε ο δράστης.

Για να συνεχίσει: «Για 10 λεπτά είχα θολώσει και γύριζε το μυαλό με αυτά που είχα ακούσει. Πήγα στην κουζίνα, πήρα ένα μαχαίρι από το συρτάρι μεγάλο καφέ και πήγα προς το δωμάτιο του γιου μας. Η πόρτα ήταν ξεκλείδωτη καθώς άκουσα τη συμβουλή του πεθερού και 15 μέρες πριν είχα αφαιρέσει τα κλειδιά από την πόρτα της για να μην κλειδώνεται μέσα».

Μου φώναζε «πεθαίνω», της έκλεισα το στόμα, ξεπλύθηκα από τα αίματα και έφυγα

Ο 39χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, άρχισε να περιγράφει τη στιγμή που σκότωσε με το μαχαίρι μήκους 28 εκατοστών τη γυναίκα του:

«Όταν πήρα το μαχαίρι με το δεξί χέρι μπήκα στο δωμάτιο της, εκείνη κοιμόταν ανάσκελα και απευθείας όρμηξα πάνω της, ξάπλωσα πάνω της και την κάρφωσα με την μύτη του μαχαιριού μία φορά στο λαιμό. Εκείνη τότε ξύπνησε άρχισε να φωνάζει «πεθαίνω» και με το αριστερό χέρι της έκλεισα το στόμα.

Έτσι αριστερά από το κεφάλι της και με τα δυο μου χέρια της έκλεισα το στόμα γιατί φώναζε. Μετά από περίπου ένα λεπτό εκείνη σταμάτησε να αντιστέκεται και να φωνάζει. Σηκώθηκα, πήγα στο μπάνιο γιατί ήμουν γεμάτος αίματα. Φορούσα μία κοντομάνικη μπλούζα με ρίγες, την έβγαλα και την πέταξα στο καλάθι με τα άπλυτα. Ξέπλυνα στο νιπτήρα τα χέρια μου και το πρόσωπο, φόρεσα τα ρούχα που φοράω τώρα και έκλεισα την πόρτα του δωματίου».

Ο 39χρονος δράστης περιγράφει τι έκανε μετά.

«Πήρα το μηχάνημα καταγραφής και πήγα στο σπίτι της αδερφής μου. Δεν της είπα τι είχα κάνει, αλλά της ζήτησα να ακούσει τις συνομιλίες. Επειδή είχε πρόβλημα το laptop, άφησα το μηχάνημα εκεί, της είπα να ακούσει τις συνομιλίες και της είπα ψέματα ότι πάω στη δουλειά ενώ εγώ έφυγα με τα πόδια και πήγα στο αστυνομικό τμήμα της Δάφνης όπου τους αποκάλυψα τι είχε κάνει.

Πήγα με τους αστυνομικούς στο σπίτι, είδαν τι είχα κάνει και κατόπιν με πήγαν πίσω στο τμήμα. Ότι έκανα το έκανα γιατί γυρνούσε στο μυαλό μου αυτή η συνομιλία. Δεν μπορούσα να αντέξω ότι η γυναίκα που αγαπούσα έκανε αυτά που έκανε μέσα στο σπίτι μας. Μακάρι να γυρνούσα το χρόνο πίσω, να ξανασκεφτώ αυτά τα 10 λεπτά».

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου

The post Γυναικοκτονία στη Δάφνη. Σοκάρουν οι περιγραφές του δράστη – «Μου φώναζε «πεθαίνω» και της έκλεισα το στόμα»» appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα