Γιαγιά 80 ετών δικάστηκε στο Καρπενήσι για κακοποίηση ζώου. Κατηγορήθηκε γιατί δεν είχε κόψει τα νύχια στο γαϊδούρι της

Μια απίστευτη υπόθεση που οδήγησε στην δικαστική αίθουσα μια γιαγιά 80 ετών, η οποία κατηγορήθηκε από φιλοζωϊκή οργάνωση πως κακομεταχειριζόταν ένα γαϊδούρι που είχε επειδή δεν του είχε κόψει τα νύχια!

Συγκεκριμένα ο δικηγόρος έγραψε στο twitter: «Γιαγιά 80 ετών χήρα σε σχήμα Γ ήταν σήμερα κατηγορούμενη για βάναυση μεταχείριση ζώου διότι στο γαϊδούρι που είχε δεν έκοψε τα νύχια. Φιλοζωική οργάνωση τη μήνυσε κ της πήρε το γάιδαρο. Στο δικαστήριο έκλαιγε με λιγμούς.».

Σύμφωνα με πληροφορίες

η γιαγιά ισχυρίστηκε ότι ουδέποτε κακομεταχειρίστηκε το γαϊδουράκι της. Πριν από περίπου ένα χρόνο όταν οι φιλόζωοι πραγματοποιούσαν εκδρομή στο Καρπενήσι, όταν είδαν τη γιαγιά με το γαϊδουράκι και παρατήρησαν πως τα νύχια του δεν ήταν κομμένα και  δυσκολευόταν να προχωρήσει. Τότε, σύμφωνα πάντα με όσα ακούστηκαν στην δικαστική αίθουσα της έκαναν έντονη παρατήρηση. Στην συνέχεια, εκτός από τη μήνυση που της έκανε η φιλοζωϊκή οργάνωση, της είχε πάρει και το ζώο.

Ο Πρόεδρος του Δικαστηρίου την αθώωσαν, με την ίδια να ρωτά την έδρα σε μια αυθόρμητη κίνηση «και νερό στα πρόβατά μου ποιος θα μου φέρει που θέλω να τα ποτίζω». «Αγαπητή μου κυρία δεν είμαι πρόεδρος κοινότητας, πρόεδρος Δικαστηρίου είμαι», απάντησε ο πρόεδρος.

Διαβάστε ακόμα: Τι ήταν το «κερατιάτικο» κατά την περίοδο της τουρκοκρατίας. Όποια φτωχή έχανε την παρθενιά της την πουλούσαν ως σκλάβα. Τα παράνομα ζευγάρια διαπομπεύονταν πάνω σε γαϊδούρια…

The post Γιαγιά 80 ετών δικάστηκε στο Καρπενήσι για κακοποίηση ζώου. Κατηγορήθηκε γιατί δεν είχε κόψει τα νύχια στο γαϊδούρι της appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιαγιά 80, Καρπενήσι, Κατηγορήθηκε,giagia 80, karpenisi, katigorithike