Φυγάς κρυβόταν σε σπηλιά επί 17 χρόνια και τον εντόπισαν με τη βοήθεια drone. Έκανε διακίνηση γυναικών και παιδιών στην Κίνα

Δεκαεπτά χρόνια κρυβόταν σε σπηλιά δραπέτης που είχε συλληφθεί για εμπορία ανδρών και γυναικών. Η αστυνομία κατάφερε να τον εντοπίσει και να τον συλλάβει με τη βοήθεια drone.

Ο 63χρονος Song Jiang είχε καταφέρει να δραπετεύσει από τις φυλακές της περιφέρειας Σικουάν το 2002, αφού προηγουμένως είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση για την εμπορία γυναικών και παιδιών.

Η αστυνομία της περιφέρειας Γιουνάν, στη νότια Κίνα, ανέφερε πως είχε λάβει κάποια στοιχεία για το σημείο και άρχισε τις έρευνες. Όταν αυτές απέβησαν άκαρπες, επιστρατεύτηκαν drones που εντόπισαν μπλε

ατσάλινες πλάκες καθώς και ίχνη απορριμμάτων σ’ ένα σημείο.

Αστυνομικοί πλησίασαν το σημείο και βρήκαν τον φυγά στη μικρή σπηλιά, τον συνέλαβαν και τον έστειλαν πίσω στη φυλακή. Η χρόνια απομόνωσή του, δεν του επέτρεπε να μιλήσει κανονικά και να επικοινωνήσει σωστά με τους αστυνομικούς.

Αστυνομικοί συνοδεύουν τον 63χρονο Κινέζο φυγά στο περιπολικό για τη μεταφορά του πίσω στη φυλακή / Φωτογραφία: Αστυνομία Γιονγκσάν/ WeChat

Έτσι με δυσκολία, κατάφερε τελικά να ομολογήσει πως δραπέτευσε πριν 17 χρόνια και επέστρεψε στη φυλακή για να συνεχίσει την ποινή του.
Κινεζικά ΜΜΕ ανέφεραν, σύμφωνα με το BBC, ότι ο φυγάς χρησιμοποιούσε πλαστικά μπουκάλια για να μεταφέρει στο λημέρι του νερό από ένα ποτάμι και κλαδιά δέντρων για να ανάβει φωτιές.

The post Φυγάς κρυβόταν σε σπηλιά επί 17 χρόνια και τον εντόπισαν με τη βοήθεια drone. Έκανε διακίνηση γυναικών και παιδιών στην Κίνα appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα