Φωτοβολίδα καρφώθηκε στο πόδι ανύποπτης γυναίκας και πήρε φωτιά στα Εξάρχεια. Τα ΜΑΤ δεν μπορούσαν να την σβήσουν. Η δικηγόρος νοσηλεύεται στη εντατική (Προσοχή! Σκληρές εικόνες)

Από EuronewsΜια γυναίκα, η δικηγόρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ, που βρισκόταν στην οδό Σπύρου Τρικούπη στα Εξάρχεια τραυματίστηκε σοβαρά από φωτοβολίδα ευθείας βολής, η οποία εκτοξεύτηκε από την πλευρά των κουκουλοφόρων.

Οι εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του euronews είναι σκληρές. Η γυναίκα πέφτει στο έδαφος και σφαδάζει από τους πόνους.

Η φωτοβολίδα ευθείας βολής σφηνώθηκε στο αριστερό γόνατό της. Οι άνδρες των ΜΑΤ επιχειρούν με όποιο διαθέσιμο μέσο έχουν να σβήσουν

την φωτοβολίδα, η οποία συνεχίζει να καίει μέχρι να σβήσει μόνη της. Επιχείρησαν αρχικά να εξουδετερώσουν την αναμμένη φωτοβολίδα με πυροσβεστήρα, ωστόσο δεν τα κατάφεραν. Στη συνέχεια επιχείρησαν να σβήσουν τη φωτοβολίδα με τα πόδια.

Μολότοφ και κλεφτοπόλεμος στα Εξάρχεια, μετά την πορεία για την 44η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Μία γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι, από ρίψη φωτοβολίδας

Λίγα λεπτά μετά τη μετέφεραν στην οδό Κουντουριώτου, όπου έσπευσαν περίοικοι, και όχι μόνο, για να τις προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που την μετέφερε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Η γυναίκα νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας, στον «Ευαγγελισμό» και η κατάστασή της κρίνεται σοβαρή.

Έχει υποστεί συντριπτικό κάταγμα στο γόνατο και βλάβη στα αγγεία και ως εκ τούτου θα χρειαστεί να υποβληθεί σε νέες επεμβάσεις.

Ακόμη, κατά τη διάρκεια της εγχείρησης η δικηγόρος παρουσίασε προβλήματα στο αναπνευστικό, με τους γιατρούς να φοβούνται πιθανά εγκαύματα στους πνεύμονες από την εισπνοή φωσφόρου που είχε η φωτοβολίδα, αλλά και πιθανή μόλυνση που θα προκαλέσει περαιτέρω επιπλοκές.

Το άρθρο Φωτοβολίδα καρφώθηκε στο πόδι ανύποπτης γυναίκας και πήρε φωτιά στα Εξάρχεια. Τα ΜΑΤ δεν μπορούσαν να την σβήσουν. Η δικηγόρος νοσηλεύεται στη εντατική (Προσοχή! Σκληρές εικόνες) δημοσιεύθηκε αρχικά στον δικτυακό τόπο ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα