Επεισόδια στο Πάντειο. Καταγγελίες φοιτητών για εισβολή «κρανοφόρων» οι οποίοι επιτέθηκαν με κοντάρια και μπουγέλωσαν κοπέλα (βίντεο)

Επεισοδιακή ήταν η Γενική Συνέλευση στο Πάντειο Πανεπιστήμιο με τους φοιτητές να καταγγέλλουν βίαιες συμπεριφορές εναντίον τους από «κρανοφόρους» που εισέβαλαν στο αμφιθέατρο.

Μετά τα γεγονότα στην Γ.Σ. της ΑΣΟΕΕ, φοιτητές καταγγέλλουν  ότι την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η Γενική Συνέλευση στο Πάντειο, άτομα με κράνη εισέβαλαν στην αίθουσα κι άρχισαν να χτυπούν έναν φοιτητή, ενώ μπουγέλωσαν και μία φοιτήτρια.

Φοιτητής του Τμήματος Κοινωνιολογίας περιγράφει: «Λίγο πριν τη στιγμή της επίθεσης

στεκόμουν ακριβώς δίπλα στο παιδί το οποίο υπέστη την επίθεση. […] Άτομα με κράνη και αντικείμενα στο χέρι – σαν κοντάρια μου φάνηκαν- περνάνε ακριβώς από μπροστά μου και αρχίζουν να χτυπούν το παιδί στο κεφάλι».

Άλλος φοιτητής δηλώνει: «Συγκεκριμένα μια φοιτήτρια κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης των φοιτητών του Παντείου ανέβηκε να μιλήσει, άγνωστοι εισέβαλαν στην αίθουσα, τη μπουγέλωσαν και την ανάγκασαν να κατέβει. Ακολούθησε κυνηγητό της ίδιας και άλλων φοιτητών που τη προστάτευαν έξω από την αίθουσα. Εκεί και την ίδια και άλλους συμφοιτητές τους χτύπησαν και τους έριξαν κάτω».

The post Επεισόδια στο Πάντειο. Καταγγελίες φοιτητών για εισβολή «κρανοφόρων» οι οποίοι επιτέθηκαν με κοντάρια και μπουγέλωσαν κοπέλα (βίντεο) appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα