Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε η 22χρονη φοιτήτρια που πέταξε το μωρό της από το μπαλκόνι του σπιτιού της

Reader

Μετά την απολογία της, της επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής της και 5.000 ευρώ εγγύηση.

Η 22χρονη φοιτήτρια απολογήθηκε σήμερα Παρασκευή. Έχει ομολογήσει ότι είχε κρύψει την εγκυμοσύνη της ακόμη και από τη μητέρα της, στο σπίτι της οποίας έμενε τους τελευταίους μήνες. Η νεαρή κατηγορείται για παιδοκτονία. Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα, όπου και την επισκέφτηκε η ανακρίτρια προκειμένου να απολογηθεί.
Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ποτέ δεν ήθελα να κάνω κακό στο

παιδί μου. Ευελπιστούσα ότι θα μπορέσω να το μεγαλώσω. Λόγω όμως των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετώπιζα και επειδή δεν μπορούσα να βρω δουλειά όταν ήρθε η ώρα της γέννας αποφάσισα να το δώσω για υιοθεσία σε κάποιο νοσοκομείο. Δυστυχώς δεν πρόλαβα».
Με τη σύμφωνη γνώμη τής δικαστικής λειτουργού και του αρμόδιου εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά ελεύθερη.

Όπως δήλωσε ο συνήγορός της Αλέξανδρος Αλεξιάδης μετά το πέρας της διαδικασίας: «Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την απόφαση της Δικαιοσύνης. Εκ του αποτελέσματος θεωρούμε ότι η υπερασπιστική γραμμή που ακολουθήσαμε έγινε αποδεκτή τόσο από τους δικαστικούς λειτουργούς όσο και από τους ειδικούς ιατρούς που ζήτησαν η 22χρονη να μεταφερθεί σε ειδική κλινική για ψυχολογική υποστήριξη».

The post Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε η 22χρονη φοιτήτρια που πέταξε το μωρό της από το μπαλκόνι του σπιτιού της appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα