Έγκλημα Θεσσαλονίκη: «Ο πατέρας μου με κακοποιούσε σεξουαλικά από τα 14» φέρεται να ομολόγησε η κόρη του 49χρονου. Η μητέρα δεν το γνώριζε πριν την ημέρα του φόνου

Από την ηλικία των 14 ετών την βίαζε ο 49χρονος πατέρας της φέρεται να κατέθεσε η 18χρονη στον Εισαγγελέα το πρωί της Τρίτης 16 Ιουνίου για τη δολοφονία του οδηγού ταξί στον Εύοσμο,ενώ θύμα κακοποίησης από τον σύζυγό της ισχυρίστηκε πως υπήρξε και η 45χρονη.

Όπως ανέφερε η σύζυγος, υπό αυτές τις συνθήκες εκείνη αποφάσισε να εγκαταλείψει το σπίτι παίρνοντας μαζί της και τα δύο τους παιδιά, ενώ κατά καιρούς φέρεται να φιλοξενούνταν σε ξενώνα κακοποιημένων γυναικών.

Η ίδια φέρεται στο μεσοδιάστημα να είχε κάνει σχέση με άλλο άνδρα με τον οποίο απέκτησε παιδί. Κατόπιν παρότρυνσης όμως του γιου τους -ο οποίος ήταν εκείνος που βρήκε νεκρό τον 49χρονο το βράδυ της περασμένης Κυριακής – επέστρεψαν στο σπίτι όπου ζούσαν επί της οδού Ιθάκης στον Εύοσμο, δυτικά της Θεσσαλονίκης.

Πήραν προθεσμία για να απολογηθούν 

Μάνα και κόρη πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Παρασκευή μετά από πολύωρη κατάθεσή τους ενώπιον του Εισαγγελέα για τη δολοφονία οδηγού ταξί στον Εύοσμο.  Κατά την έξοδό τους, οι δικηγόροι των δύο κατηγορούμενων γυναικών  τόνισαν σε δηλώσεις τους πως οι εντολείς τους ήταν θύματα χρόνιας κακοποίησης και βρίσκονταν εν βρασμώ όταν τελέστηκε το έγκλημα.

Διαβάστε επίσης: Η υπόθεση Βαγιωνή που συγκλόνισε την Ελλάδα. Ο βιομήχανος που καταδικάστηκε για τη δολοφονία της ερωμένης του με ξίφος. Ο ισχυρισμός του ότι αυτοκτόνησε …

«Η θέση των εντολέων μας είναι ότι αμφότερες είναι θύματα μίας συστηματικής κακοποίησης, σωματικής και σεξουαλικής, επί σειρά ετών και πάνω σε μία στιγμή απόγνωσης έφτασαν σε αυτή την απονενοημένη πράξη, η οποία εκείνη την στιγμή φάνταζε ως η μοναδική λύση για να σωθούν από τα δεινά τα οποία έχουν υποστεί όλα αυτά τα χρόνια» δήλωσε ο ένας εκ των δύο συνηγόρων Ιάκωβος Ψωμιάδης. Σύμφωνα με τον ίδιο, η μητέρα έχει κατά το παρελθόν φιλοξενηθεί σε ξενώνα κακοποιημένων γυναικών και υπάρχουν δημόσια έγγραφα που το αποδεικνύουν.

Όπως είπε η μητέρα πληροφορήθηκε πως η κόρη της έπεφτε «θύμα επί σειρά ετών» σεξουαλικής κακοποίησης την ημέρα του εγκλήματος. Από την πλευρά τουο έτερος δικηγόρος Παύλος Ανδρεάδης Παπαδημητρίου τόνισε πως πρέπει να γίνει σεβαστή η μυστικότητα της ανάκρισης. Οι κατηγορίες που βαραίνουν τις δύο γυναίκες είναι ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και οπλοφορία και οπλοχρησία.

Πώς έφτασαν οι αρχές στην εξιχνίαση της υπόθεσης 

Σύμφωνα με πληροφορίες τον 49χρονο οδηγό ταξί μαχαίρωσαν τα ξημερώματα της Κυριακής η 45χρονη σύζυγός του και η 18χρονη κόρη του. Τον 49χρονο βρήκε στο διαμέρισμα επί της οδού Ιθάκης, μέσα σε μια λίμνη αίματος, ο γιος του το βράδυ της Κυριακής και αμέσως ειδοποίησε τη μητέρα του και την αστυνομία. Από την εξερεύνηση του χώρου δεν φαινόταν να υπάρχουν ίχνη παραβίασης του διαμερίσματος, γεγονός που απομάκρυνε το ενδεχόμενο το κίνητρο του δράστη ή των δραστών να ήταν η ληστεία.

Διαβάστε επίσης: Ο τριπλός κατάσκοπος των Βρετανών, που ενημέρωσε για το Περλ Χάρμπορ και τον αγνόησαν. Ντούσαν Ποπόφ, ο γόης, με τα ακριβά γούστα …

Οι αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης άρχισαν να παίρνουν από νωρίς καταθέσεις από το περιβάλλον του ιδιοκτήτη ταξί και μέσα σε λίγες ώρες κατάφεραν να διαλευκάνουν την υπόθεση. Μάλιστα, έφτασαν γρήγορα στα ίχνη των γυναικών, καθώς φαίνεται πως είχαν πετάξει το μαχαίρι σε φρεάτιο ομβρίων υδάτων στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

The post Έγκλημα Θεσσαλονίκη: «Ο πατέρας μου με κακοποιούσε σεξουαλικά από τα 14» φέρεται να ομολόγησε η κόρη του 49χρονου. Η μητέρα δεν το γνώριζε πριν την ημέρα του φόνου appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Mixani tou Xronou