Δημόσια συγνώμη για τις διακοπές στην Ελλάδα εν μέσω κορονοϊού ζήτησε το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας. «Δεν είμαστε αλάνθαστοι» ανέφεραν

«Δεν είμαστε αλάνθαστοι», λένε μετά τον σάλο ο βασιλιάς Γουλιέλμος και η βασίλισσα Μάξιμα για τις διακοπές τους στην Ελλάδα εν μέσω κορωνοϊού και ενώ η Ολλανδία είναι σε έκτακτα μέτρα.

Συγκεκριμένα, την ώρα που οι κάτοικοι της Ολλανδίας καλούνται να μείνουν στα σπίτια τους εξαιτίας του κορωνοϊού, το βασιλικό ζεύγος έκανε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες διακοπές στη χώρα μας.

Βλέποντας τις αντιδράσεις, ο βασιλιάς και η βασίλισσα κατάλαβαν το λάθος τους και αποφάσισαν να διακόψουν

τις διακοπές τους και να επιστρέψουν στην Ολλανδία.

Διαβάστε επίσης: «Υπερτιμημένη η ομάδα των Βρετανών» που έσπασε τον γερμανικό κώδικα Enigma. Τι υποστηρίζει η βρετανική υπηρεσία κατασκοπίας για την μεγαλύτερη επιτυχία της αντικατασκοπίας …

Σε νέα απολογία, αυτή τη φορά με βίντεο, για τις διακοπές τους στην Ελλάδα ενώ ο κορωνοϊός «βράζει» στην Ολλανδία προχώρησαν ο βασιλιάς Γουλιέλμος-Αλέξανδρος και η βασίλισσα Μάξιμα.

Στο βίντεό τους οι δύο γαλαζοαίματοι παραδέχονται ότι «δεν ήταν σοφό εκ μέρους μας να αγνοήσουμε την επίπτωση των νέων μέτρων στην κοινωνία μας». «Το ταξίδι μας στην Ελλάδα προκάλεσε σοβαρές αντιδράσεις από αρκετούς Ολλανδούς. Είναι οδυνηρό να έχουμε προδώσει την εμπιστοσύνη σας σε εμάς», λένε ο Γουλιέλμος και η Μάξιμα. «Από την αρχή της κρίσης του κορωνοϊού κάναμε το καλύτερο. Είναι μια δύσκολη περίοδος για όλους. Είμαστε μέρος της. Αλλά δεν είμαστε αλάνθαστοι», συμπληρώνουν στη δημόσια συγγνώμη τους.

Διαβάστε επίσης: Η αντιπολεμική διαδήλωση στο Σικάγο με 229 τραυματίες και 589 συλλήψεις. Η αιματηρή τετραήμερη διαμαρτυρία και το γουρούνι που κατέβασαν για την προεδρία των ΗΠΑ

Δείτε το βίντεο

Πηγή χαρακτηριστικής εικόνας You Tube

The post Δημόσια συγνώμη για τις διακοπές στην Ελλάδα εν μέσω κορονοϊού ζήτησε το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας. «Δεν είμαστε αλάνθαστοι» ανέφεραν appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα