Διάσημοι «αρνητές» των social media. Ποια ηθοποιός έκανε λογαριασμό στο Twitter για 5 δευτερόλεπτα και ποια τα θεωρεί «προσωπική εκμετάλλευση»

Αν και διάσημοι, δεν τους αρέσει να εκτίθενται στα social media.

Αισθάνονται ότι μέσα από τη δουλειά τους λαμβάνουν αρκετή προβολή. Είναι και κάποιοι που παραδέχονται ότι δεν είναι οπαδοί της τεχνολογίας ή ότι τους αγχώνει η ραγδαία αύξηση των followers.

Τζένιφερ Λόρενς

H διάσημη ηθοποιός έχει κάνει ξεκάθαρο από το 2014 ότι δεν πρόκειται ποτέ να ανοίξει λογαριασμό στο Twitter. Προειδοποίησε τους θαυμαστές της πως αν ποτέ δουν λογαριασμό

σε κάποιο κοινωνικό μέσο που φαίνεται να είναι δικός της τότε θα είναι σίγουρα ψεύτικος. Όμως σε μια συνέντευξή της το 2018 ομολόγησε πως έχει κρυφούς λογαριασμούς ώστε να παρακολουθεί τι κυκλοφορεί αλλά δεν ποστάρει ποτέ.

Τζορτζ Κλούνεϊ 

Μπορεί ο ηθοποιός να έχει θαυμαστές σε όλο τον κόσμο που τον λατρεύουν αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα βρείτε selfies του στο Instagram ή δηλώσεις του στο Twitter. Όπως είπε σε μια συνέντευξη το 2014: «Μ’αρέσει να πίνω ένα ποτό το βράδυ. Θα μπορούσα εύκολα να πω κάτι χαζό και επίσης δεν πιστεύω πως πρέπει να είσαι τόσο διαθέσιμος. Δεν βλέπω τον Ματ (Ντέιμον), τον Μπραντ (Πιτ) ή εμένα σαν άτομα που θα θέλαμε να γράψουμε τις σκέψεις μας σε 140 χαρακτήρες στις 3 τη νύχτα».

Πηγή φωτογραφίας Just Jared

Έντι Μέρφι 

Ο γνωστός κωμικός κάνει εδώ και χρόνια τους θαυμαστές του να γελάνε αλλά όχι μέσα από τα social media. Όταν ένας υποτιθέμενος λογαριασμός του στο Twitter πόσταρε ένα tweet για ένα πιθανό σίκουελ της ταινίας Coming to America (Ο πρίγκιπας της Ζαμούντα),ο ίδιος δεν είχε ιδέα.

Διαβάστε επίσης: Δεν είναι ο Μπραντ Πιτ! Ο σμηναγός Τζορτζ Άσμουν ήταν μέλος της θρυλικής μοίρας «Μαύρο Πρόβατο» στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Χάθηκε σε αερομαχία στον Ειρηνικό και παρασημοφορήθηκε μετά τον θάνατό του …

Σκάρλετ Γιοχάνσον 

Η αγαπημένη ηθοποιός βρίσκεται συνέχεια στις κινηματογραφικές οθόνες αλλά δε θα τη βρείτε στα social media. Το 2016 δήλωσε: «Όλο αυτό μου φαίνεται τρελό. Δεν καταλαβαίνω αυτή την ανάγκη του να «μοιράζεσαι» τα πάντα. Σχεδόν εκμεταλλευόμαστε τους εαυτούς μας για να νιώσουμε ότι οι άλλοι μας βλέπουν.»

Πηγή φωτογραφίας The Week

Μπένεντικτ Κάμπερμπατς 

Ο Βρετανός ηθοποιός νιώθει πως δε θα τα πάει καθόλου καλά στην περίπτωση που αποκτήσει social media. «Δεν μπορώ να μπλεχτώ με τα social media γιατί απ’ όσο με ξέρω θα είναι σκέτη καταστροφή. Θα αναλωνόμουν υπερβολικά και αυτό το βρίσκω εξαιρετικά τοξικό. Προτιμώ να ξοδεύω την ενέργεια μου σε ότι έκανε τους θαυμαστές μου να με προσέξουν εξ αρχής και αυτό είναι η δουλειά μου».

Μπραντ Πιτ 

Ο διάσημος ηθοποιός δήλωσε πρόσφατα πως δεν πρόκειται ποτέ να αποκτήσει λογαριασμό σε κάποιο κοινωνικό μέσο και συμπλήρωσε: «Ποτέ μη λες ποτέ αλλά η ζωή είναι πολύ ωραία χωρίς αυτά, οπότε δε βλέπω το νόημα».

Κρίστεν Στιούαρτ 

Μπορεί η Κρίστεν Στιούαρτ να ετοιμάζει νέες ταινίες αλλά δε θα τη δεις να τις προμοτάρει μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Ρόμπερτ Πάτινσον 

Όπως ακριβώς η συμπρωταγωνίστρια του στη σειρά ταινιών Twilight, ο Ρόμπερτ Πάτινσον έχει αποφύγει τους λογαριασμούς στα social media. Όπως έχει δηλώσει άλλωστε: «Είμαι μεγάλος πια και βαρετός. Και έχω κοιλιακούς για δυο βδομάδες το χρόνο το πολύ».

Πηγή φωτογραφίας Tlife

Έμα Στόουν 

Η Έμα Στόουν είναι πολύ αγαπητή αλλά όπως ακριβώς η κολλητή της JLaw, δεν ενδιαφέρεται να προβάλλει τη ζωή της μέσα από τα social media. «Δε νομίζω πως θα είχε θετική επίδραση πάνω μου» είχε δηλώσει το 2018.

Μίλα Κούνις 

Η Μίλα Κούνις μπορεί να εμφανίζεται ανά φάσεις στα social media του συζύγου της Άστον Κούτσερ αλλά δεν ενδιαφέρεται να αποκτήσει κάποιον δικό της λογαριασμό.

Κίρα Νάιτλι 

Υπήρξε κάποια στιγμή που μπορούσες να ακολουθήσεις την Κίρα Νάιτλι στο Twitter—αν ήσουν αρκετά γρήγορος όμως.   «Είχα λογαριασμό για περίπου πέντε δευτερόλεπτα. Έβλεπα τους ακόλουθους να αυξάνονται πάρα πολύ γρήγορα, 100 ακόλουθοι μέσα σε 3 δευτερόλεπτα, και φρίκαρα τόσο πολύ που τον έσβησα αμέσως. Αλλά και στο Facebook μπήκα για μία μόνο μέρα πριν 10 χρόνια και δεν πόσταρα ποτέ τίποτα αν και μου έρχονται emails από αυτό όλη την ώρα λες και είμαι μέλος».

Διαβάστε επίσης: Η σύλληψη της Τζένιφερ Λόπεζ μετά από πιστολίδι σε μπαρ. Οι κατηγορίες, ο ράπερ που φυλακίσθηκε και τα αναφιλητά στο κελί ..

Έμιλι Μπλαντ 

Eνώ ο σύζυγός της Τζον Κραζίνσκι ανεβάζει όμορφες φωτογραφίες της γυναίκας του στο διαδίκτυο η διάσημη ηθοποιός δε θα το κάνει ποτέ από μόνη της.

Πηγή φωτογραφίας Bustle

Μέρι-Κέιτ και Άσλεϊ Όλσεν 

Η φήμη τους τη δεκαετία του ’90 ήταν τεράστια αλλά πλέον σπάνια θα ακούσεις νέα από τις δίδυμες αδερφές Όλσεν. Tόσο η Μέρι-Κέιτ όσο και η Άσλεϊ έχουν μείνει όσο μπορούν μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτό συμπεριλαμβάνει την αποχή τους από τα social media.

Μέγκαν Μαρκλ

Η Μέγκαν Μαρκλ είχε προσωπικούς λογαριασμούς στα social media μέχρι που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Χάρι και έσβησε τα πάντα. Οι θαυμαστές της βέβαια μπορούν να ακολουθούν τον κοινό λογαριασμό που έχει με τον σύζυγό της αν και τον χειρίζονται υπάλληλοι και όχι οι ίδιοι.

Ντάνιελ Ράντκλιφ 

Μπορείς να βρεις τον Χάρι Πότερ παντού αλλά όχι στα social media. Ο ηθοποιός αποφεύγει το Twitter και το Instagram, αποκαλύπτοντας το 2019 ότι τον κάνουν να νιώθει «άβολα».

The post Διάσημοι «αρνητές» των social media. Ποια ηθοποιός έκανε λογαριασμό στο Twitter για 5 δευτερόλεπτα και ποια τα θεωρεί «προσωπική εκμετάλλευση» appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα