Διάγγελμα Μητσοτάκη στις 19.00. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ανακοινώσει το πρόσωπο που προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες καθώς ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στις 19:00 θα απευθύνει διάγγελμα στον ελληνικό λαό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει το πρόσωπο που θα προτείνει για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Νωρίτερα προηγήθηκε συνάντηση με τον Προκόπη Παυλόπουλο.

Σημειώνεται πως η Επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά για να στηρίξει την πρωθυπουργική επιλογή θα πρέπει ο υποψήφιος να είχε ενεργή παρουσία τη δεκαετία της κρίσης. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι με δήλωσή της εισηγήθηκε να προταθεί ένας εκ των τριών πρώην

προέδρων του ΠΑΣΟΚ (Σημίτης, Παπανδρέου, Βενιζέλος). Παράλληλα εξακολουθεί να στηρίζει τη γυναικεία υποψηφιότητα.

Από γυναίκες ακούγονται τα ονόματα της Άννας Διαμαντοπούλου, της Μαρίας Δαμανάκη, της Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Επίσης στο μπλοκάκι του πρωθυπουργού βρίσκονται ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο πρώην υπουργός Τάσος Γιαννίτσης, ο καθηγητής και πρόεδρος του ΕυρωπαΪκού Δικαστηρίου Βασίλης Σκουρής, ο καθηγητής και πρόεδρος στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Λίνος Σισιλιάνος, ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, οι πρώην υπουργοί Γιάννης Μανιάτης και Αλέκος Παπαδόπουλος, καθώς και ο νυν αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένος.

The post Διάγγελμα Μητσοτάκη στις 19.00. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ανακοινώσει το πρόσωπο που προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Διάγγελμα Μητσοτάκη, 19 00, Πληροφορίες, Πρόεδρο, Δημοκρατίας,diangelma mitsotaki, 19 00, plirofories, proedro, dimokratias