«Χάθηκαν άδικα οι γονείς μου. Δεν τους αποχαιρέτησα» – Συγκλονίζει η κόρη του παιδίατρου από την Σκύδρα που πέθανε από κορονοϊό με τη γυναίκα του

Συγκλονίζει η Αναστασία Αζάν, που μέσα σε 10 ημέρες έχασε και τους δύο γονείς της λόγω κορωνοϊού. «Ξεκληρίστηκε η οικογένειά μας από τη μία στιγμή στην άλλη». 

Η κοπέλα από την Πέλλα νόσησε επίσης από κορωνοϊό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, όπως και οι γονείς της. Αν και ήταν σε διπλανά δωμάτια, δεν μπόρεσε να τους δει. «Δεν κατάφερα να τους αποχαιρετήσω και να τους πω ότι τους αγαπώ», ανέφερε στο protothema.gr.  Πρώτα χάθηκε η μητέρα της και μετά από 10 ημέρες ο πατέρας της, γνωστός παιδίατρος της περιοχής, που δούλευε στην Έδεσσα και κατοικούσε στη Σκύδρα,

ενώ ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο.

«Χάθηκαν άδικα οι γονείς μου. Ξεκληρίστηκε η οικογένειά μας από τη μια στιγμή στην άλλη. Κόλλησα κι εγώ κορωνοϊό και χρειάστηκε να νοσηλευτούμε και οι τρεις στο νοσοκομείο. Ήμασταν σε διπλανά δωμάτια και δεν κατάφερα να τους αποχαιρετήσω και να τους πω ότι τους αγαπώ . Πρώτη έφυγε από τη ζωή η μητέρα μου και δέκα μέρες αργότερα έφυγε κι ο πατέρας μου . Εγώ νοσηλεύτηκα πέντε μέρες και ήλπιζα ότι θα τους έβλεπα ξανά στο σπίτι μας αλλά έχασαν τη μάχη με τον ιό και οι δυο» λέει στο protothema.gr η  Αναστασία Αζάν.

Διαβάστε επίσης: Ο Έλληνας πιλότος που υπήρξε ο πραγματικός «άγγλος ασθενής». Γλίτωσε τον θάνατο, ύστερα από πτώση του αεροσκάφους του και σώθηκε μετά από αλλεπάλληλες πλαστικές επεμβάσεις

«Ο θάνατος του παιδιάτρου συγκλόνισε την περιοχή»

Για την τραγωδία της οικογένειας μίλησε λίγο νωρίτερα η Ροζαλία Γαβριηλίδου, περιγράφοντας στο MEGA τις δύσκολες στιγμές που περνάνε στη Σκύδρα της Πέλλας.

«Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα μηνύματα ήταν καταιγιστικά. Ήταν πολύ αγαπητός, εξαίρετος επιστήμων, ο θάνατός του συγκλόνισε όλη την περιοχή. Επειδή δούλευε στην Έδεσσα και κατοικούσε στη Σκύδρα, είχε μια ευρύτερη περιοχή που ήταν γνωστός και αγαπητός στον κόσμο», ανέφερε η κ. Γαβριηλίδου για τον παιδίατρο, σύζυγο της ξαδέρφης της, που χάθηκε δέκα ημέρες μετά απ’ αυτή.

The post «Χάθηκαν άδικα οι γονείς μου. Δεν τους αποχαιρέτησα» – Συγκλονίζει η κόρη του παιδίατρου από την Σκύδρα που πέθανε από κορονοϊό με τη γυναίκα του appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα