Αποτρόπαιο έγκλημα στο Σχιστό. Δολοφόνησε άγρια 41χρονη άστεγη επειδή του λέρωσε τα σεντόνια

Πηγή: reader.grΕξιχνιάστηκε άμεσα η δολοφονία της 41χρονης γυναίκας, που το απόγευμα της Δευτέρας βρέθηκε νεκρή έξω από τροχόσπιτο στη Βιομηχανική Ζώνη του Σχιστού.

Το σημείο που βρέθηκε η άτυχη γυναίκα (σ.σ. θαμμένη κάτω από πέτρες) και οι μώλωπες που είχε σε όλο της το κορμί, εξαρχής οδήγησαν τους αστυνομικούς στο να ερευνήσουν το ενδεχόμενο της ανθρωποκτονίας. Έτσι, σε κοντινή απόσταση προσήχθη ένας 53χρονος άνδρας, ο οποίος ζούσε στο τροχόσπιτο, ως ύποπτος για τη δολοφονία της 41χρονης. Κατά την προανάκριση ομολόγησε

την πράξη του στις Αρχές.

«Λογομαχήσαμε. Θόλωσα και τη σκότωσα», φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς. Ο 53χρονος ανέφερε ακόμα ότι το τελευταίο διάστημα φιλοξενούσε την άστεγη γυναίκα στο τροχόσπιτό του, ότι της ζήτησε να συνευρεθούν ερωτικά. Εκείνη αρχικά αρνήθηκε, αλλά τελικά ενέδωσε. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της πράξης, λέρωσε τα καθαρά σεντόνια στο κρεβάτι του. Αυτό προκάλεσε την οργή του, με αποτέλεσμα να καταφέρει πολλαπλά χτυπήματα στην 41χρονη γυναίκα, να την αφήσει νεκρή και να την πετάξει δίπλα στο τροχόσπιτο προσπαθώντας να κρύψει πρόχειρα τη σορό, με κάποιες πέτρες.

Ο 53χρονος -συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος- συνελήφθη και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

Πηγή: reader.gr

The post Αποτρόπαιο έγκλημα στο Σχιστό. Δολοφόνησε άγρια 41χρονη άστεγη επειδή του λέρωσε τα σεντόνια appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα