Απίστευτο! Γυναίκα πήδηξε από τον 10ο όροφο ξενοδοχείου και επέζησε! Είχε χωρίσει πρόσφατα με τον σύντροφό της και είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ (Σκληρές Εικόνες)

news247:

Μια γυναίκα στην Κίνα έπεσε από τον δέκατο όροφο ξενοδοχείου μετά από κατανάλωση αλκοόλ.

Νεαρή κοπέλα στην επαρχία Γκουάνγκζι, στη νοτιοδυτική Κίνα χώρισε με τον σύντροφο της και πήδηξε από τον δέκατο όροφο ξενοδοχείου, στον οποίο βρισκόταν με φίλες της. Η νεαρή είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.
Τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, και όντας μεθυσμένη έπεσε στο κενό από ύψος 30 μέτρων. Δεν έχει διευκρινιστεί αν προσπάθησε να αυτοκτονήσει ή αν έχασε την ισορροπία της λόγω μέθης. Κατά την πτώση της προσγειώθηκε στην οροφή αυτοκινήτου η οποία καταστράφηκε

ολοσχερώς. Περαστικοί βρήκαν αναίσθητη την κοπέλα η οποία διακομίσθηκε σε νοσοκομείο. Όπως αναφέρουν τα κινεζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ίδια νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Διαβάστε επίσης:Επίδομα 400 ευρώ σε άνεργους νέους: Μέχρι πότε οι αιτήσεις

Το άρθρο Απίστευτο! Γυναίκα πήδηξε από τον 10ο όροφο ξενοδοχείου και επέζησε! Είχε χωρίσει πρόσφατα με τον σύντροφό της και είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ (Σκληρές Εικόνες) δημοσιεύθηκε αρχικά στον δικτυακό τόπο ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα