Απελπισία η κίνηση στους δρόμους εξαιτίας των κινητοποιήσεων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Πώς λειτουργούν σήμερα οι συγκοινωνίες

Μεγάλα αποθέματα υπομονής θα πρέπει να επιστρατεύσουν σήμερα οι οδηγοί, καθώς οι δρόμοι της Αθήνας είναι κυριολεκτικά «αδιάβατοι», εξαιτίας της απεργίας και των στάσεων εργασίας στα ΜΜΜ.

Το μποτιλιάρισμα στην είσοδο της Αθηνών – Λαμίας ξεκινά από τη Νέα Ερυθραία

και φτάνει μέχρι το Περιστέρι, ενώ στην έξοδο εκτείνεται από το Αιγάλεω μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στην κάθοδο της Κηφισίας στο Ψυχικό και στην κάθοδο της Μεσογείων στον Χολαργό, όπως επίσης στην άνοδο της Συγγρού από τη Χαροκόπου μέχρι την Αμαλίας. Έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα και στην Ποσειδώνος στη συμβολή με την Αλίμου στο ρεύμα προς Πειραιά.

Οι εργαζόμενοι σε τρόλεϊ και λεωφορεία του ΟΑΣΑ πραγματοποιούν 24ωρη απεργία και πρόκειται να είναι ακινητοποιημένα όλη την ημέρα. Το μετρό θα κινηθεί από 09:00 ως 21:00, ο ηλεκτρικός από 08:00 ως 21:00. Το τραμ θα είναι εκτός λειτουργίας από τις 9 το βράδυ έως την λήξη της κυκλοφορίας.

reader

The post Απελπισία η κίνηση στους δρόμους εξαιτίας των κινητοποιήσεων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Πώς λειτουργούν σήμερα οι συγκοινωνίες appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα