Ανείπωτη τραγωδία με εφήβους στον Καναδά. Λεωφορείο που μετέφερε ομάδα χόκεϊ συγκρούστηκε με φορτηγό. Τουλάχιστον 14 νεκροί

Τουλάχιστον 14 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων παίκτες της ομάδας εφήβων χόκεϊ του Καναδά, έχασαν χθες τη ζωή τους σε ένα τροχαίο που έχει συγκλονίσει τη χώρα. Άλλοι 14 τραυματίστηκαν, εκ των οποίων οι τρεις σοβαρά.

Το λεωφορείο που μετέφερε τους νεαρούς αθλητές καθοδόν για ένα παιχνίδι συγκρούστηκε με ένα φορτηγό, γύρω στις 5 το απόγευμα, 28 χλμ. βόρεια του Τίσντεϊλ, σε εθνική οδό η οποία διέρχεται από αγροτική περιοχή στη δυτική

επαρχία Σασκάτσουαν.

Σύμφωνα με την αστυνομία στο λεωφορείο επέβαιναν συνολικά 28 άτομα, μαζί με τον οδηγό, ενώ άγνωστη είναι για την ώρα η τύχη του οδηγού του φορτηγού. «Για την ώρα δεν είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητα των θυμάτων, και το αν πρόκειται για παίκτες ή προπονητές» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αστυνομία το πρωί του Σαββάτου.

Η αθλητική Ένωση εφήβων χόκεϊ δημοσιοποίησε μέσω Twitter πως στο πολύνεκρο τροχαίο ενεπλάκη η ομάδα Humboldt Broncos, στην οποία παίζουν νέοι μεταξύ 16 και 21 ετών.

The SJHL is aware of an accident involving the Humboldt Broncos bus. The SJHL has no other facts at this time. Upon being informed of the facts, the SJHL will make a release.

— SJHL (@theSJHL) 7 Απριλίου 2018


Τη θλίψη του εξέφρασε και ο πρωθυπουργός του Καναδά, Τζάστιν Τριντό, λέγοντας πως δεν μπορεί να φανταστεί τι περνάνε οι γονείς των παικτών. «Η καρδιά μου και η σκέψη μου σε όλους όσους επηρεάστηκαν απ’ αυτή την τρομερή τραγωδία», έγραψε στο Twitter.

I cannot imagine what these parents are going through, and my heart goes out to everyone affected by this terrible tragedy, in the Humboldt community and beyond. https://t.co/2cIn2CTy08

Justin Trudeau (@JustinTrudeau) 7 Απριλίου 2018


«Έχουμε συγκλονιστεί από την απίστευτη απώλεια που μας έπληξε», δήλωσε ο πρόεδρος της λέσχης Humboldt Broncos, Κέβιν Γκάρινγκερ, μιλώντας στο καναδικό τηλεοπτικό δίκτυο CBC.

«Είναι ένα φρικτό δυστύχημα», δήλωσε ο Ντάρεν Οπ, πρόεδρος των Nipawin Hawks, της ομάδας που θα αντιμετώπιζε τους Broncos.

The post Ανείπωτη τραγωδία με εφήβους στον Καναδά. Λεωφορείο που μετέφερε ομάδα χόκεϊ συγκρούστηκε με φορτηγό. Τουλάχιστον 14 νεκροί appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα