Ανατροπή στην τραγωδία στο Αντίρριο. Ψαράδες από τον Πειραιά είναι οι δύο άνδρες που έχασαν τη ζωή τους. Δείτε από ψηλά το καταστροφικό πέρασμα του «Γηρυόνη» στην Κινέτα (drone)

Ψαράδες από τον Πειραιά είναι οι δύο άνδρες που έχασαν τη ζωή τους στο Αντίρριο, όταν το ιστιοφόρο στο οποίο επέβαιναν ανατράπηκε λόγω της κακοκαιρίας.

Πρόκειται για δύο Έλληνες, ηλικίας 57 και 59 ετών και όχι Γάλλοι, όπως είχε αρχικά ειπωθεί. Οι δύο άνδρες πνίγηκαν μετά από τηνανατροπή του ιστιοφόρου στο οποίο επέβαιναν, την ώρα της σφοδρής κακοκαιρίας, στη θαλάσσια περιοχή του Αντιρρίου. Την πληροφορία επιβεβαίωσε και η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Όπως

μεταδίδει το the best από την Πάτρα πρόκειται για άνδρες γεννηθέντες το 1960 και το 1962 που κατοικούσαν στον Πειραιά.

Τεράστιες καταστροφές προκάλεσε στην Κινέτα το κύμα κακοκαιρίας «Γηρυόνης».Με το πρώτο φως της ημέρας φάνηκε το μέγεθος της καταστροφής στην περιοχή της Κινέτας η οποία δοκιμάστηκε και το καλοκαίρι από τις πυρκαγιές στα Γεράνεια Όρη.Η έντονη βροχόπτωση είχε σαν αποτέλεσμα την υπερχείλιση του ρέματος Πίκα με αποτέλεσμα ορμητικοί χείμαρροι να παρασύρουν ογκώδη «φερτά» υλικά, κορμούς δέντρων και τόνους λάσπης μετακινώντας αυτοκίνητα και πλημμυρίζοντας σπίτια.Οι δρόμοι εξαιτίας της σφοδρής βροχόπτωσης που έπληξε την περιοχή γύρω στις 3 τα ξημερώματα, γέμισαν νερά και λάσπες και είναι αδιάβατοι, οι κάτοικοι κινδύνευσαν, ενώ η περιοχή μοιάζει με βομβαρδισμένο τοπίο.Δείτε το βίντεο drone του συνεργάτη μας UpStories από το προσωπικό του κανάλι στο YouTube. Η Κινέτα μετά το πέρασμα του «Γηρυόνη»

The post Ανατροπή στην τραγωδία στο Αντίρριο. Ψαράδες από τον Πειραιά είναι οι δύο άνδρες που έχασαν τη ζωή τους. Δείτε από ψηλά το καταστροφικό πέρασμα του «Γηρυόνη» στην Κινέτα (drone) appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα