Αγριογούρουνα φέρεται να έφαγαν κοκαΐνη αξίας 19.800 ευρώ μέσα από κρυψώνα σε δάσος. Την πρωτοφανή υπόθεση που κατέληξε σε σύλληψη ανακάλυψε η αστυνομία από κρυφή συνομιλία των δραστών

Μια αναπάντεχη εξέλιξη είχε μια υπόθεση ναρκωτικών στην Ιταλία.

Η αστυνομία παρακολουθούσε για καιρό κύκλωμα εμπορίας κοκαΐνης. Οι γκάνγκστερ έκρυψαν στο δάσος της Τοσκάνης κοκαΐνη αξίας 19.800 ευρώ χωρίς να υπολογίζουν έναν απρόσμενο παράγοντα. Τα αγριογούρουνα της περιοχής, τα οποία βρήκαν τα κρυμμένα ναρκωτικά  τα ξέθαψαν ενώ σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ την έφαγαν. Αν και η κοκαΐνη ήταν κρυμμένη σε βάζα τα αγριογούρουνα κατάφεραν να τους κάνουν τη μεγάλη ζημιά!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες φαίνεται

πως διακινούσαν κάθε μήνα περίπου 2 κιλα κοκαΐνης από την κοιλάδα Valdichiana σε μπαρ και κλαμπ στις πόλεις Αρέτσο και Σιένα. Οι 4 άντρες, ιταλικής και αλβανικής καταγωγής, χρησιμοποιούσαν έναν κώδικα για να αναφερθούν στα ναρκωτικά, ο οποίος εύκολα αποκρυπτογραφήθηκε από την αστυνομία και περιελάμβανε λέξεις όπως: «aperitivo, prosecco, vino και caffè». Δύο οδηγήθηκαν στη φυλακή, ενώ οι άλλοι δύο τέθηκαν υπό κατ ‘οίκον περιορισμό, σύμφωνα με την Toscana Media News. Η ομάδα εμπορευόταν υψηλής καθαρότητας κοκαΐνη, την οποία χρέωναν 99 ευρώ το γραμμάριο.

The post Αγριογούρουνα φέρεται να έφαγαν κοκαΐνη αξίας 19.800 ευρώ μέσα από κρυψώνα σε δάσος. Την πρωτοφανή υπόθεση που κατέληξε σε σύλληψη ανακάλυψε η αστυνομία από κρυφή συνομιλία των δραστών appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αγριογούρουνα, ΐνη, 19 800,agriogourouna, ΐni, 19 800