Άγρια δολοφονία 19χρονου στο Μαρούσι. Το μαχαίρωσαν στην κοιλιά και το στήθος μπροστά στα μάτια της φίλης του. Η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο της ληστείας

Νεαρός, 19 ετών, δολοφονήθηκε από άγνωστο δράστη τα ξημερώματα, στο Μαρούσι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία, στις 5:20, ενώ το θύμα ήταν μαζί με μια κοπέλα στην πλατεία Ηρώων, δέχθηκε επίθεση από άγνωστο άτομο, το οποίο τον τραυμάτισε θανάσιμα με αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιά και το στήθος.

Αν και αρχικά φαινόταν ότι ο θανάσιμος τραυματισμός του 19χρονου στο Μαρούσι έγινε με κίνητρο τη ληστεία, νέα στοιχεία δίνουν διαφορετική τροπή στην υπόθεση και δείχνουν προσωπικές διάφορες.

Φως στο περιστατικό αναμένεται να δώσει η φίλη του 19χρονου που οδηγήθηκε στο ΚΑΤ μαζί με τον άτυχο νεαρό και θα δώσει κατάθεση όταν συνέλθει από το σοκ στο οποίο βρίσκεται.

The post Άγρια δολοφονία 19χρονου στο Μαρούσι. Το μαχαίρωσαν στην κοιλιά και το στήθος μπροστά στα μάτια της φίλης του. Η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο της ληστείας appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα