Τζόκερ κλήρωση 12/1/2023: Σήμερα μοιράζει 600.000 ευρώ

Τζόκερ: Τουλάχιστον 600.000 ευρώ μοιράζει απόψε Πέμπτη 12 Ιανουαρίου το Τζόκερ. Ποια ώρα είναι η κλήρωση – Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα.

Η κλήρωση του Τζόκερ για σήμερα, Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023, μοιράζει τουλάχιστον 600.000 ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας.

Όσοι θέλουν να διεκδικήσουν το έπαθλο του παιχνιδιού, έχουν προθεσμία να καταθέσουν τα δελτία τους διαδικτυακά έως τις 21:30 απόψε.

Πώς γίνεται η κατάθεση δελτίων Tzoker; Μπορεί να γίνει τόσο μέσω της ιστοσελίδας tzoker.gr όσο και μέσω της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ.

Live
streaming η κλήρωση Τζόκερ – ΠΡΟΤΟ

Οι κληρώσεις μεταδίδονται ζωντανά για το κοινό μέσω του καναλιού του ΟΠΑΠ στο YouTube, στις 22:00.

Συμμετοχή στο Τζόκερ

Η συμμετοχή στο ΤΖΟΚΕΡ επιτρέπεται:

μέσω Πρακτορείων, σε άτομα που έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18ο) έτος της ηλικίας τους καιμέσω Διαδικτυακών Σημείων, σε άτομα που έχουν συμπληρώσει το εικοστό πρώτο (21ο) έτος της ηλικίας τους

Επίσης, διευκρινίζεται ότι:

α) Συμμετοχές γίνονται δεκτές κατά το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί από την ολοκλήρωση της προηγούμενης κλήρωσης μέχρι και 30 λεπτά πριν την έναρξη της επόμενης κλήρωσης.

β) Ακυρώσεις συμμετοχών δεν επιτρέπονται. Η ακύρωση εκτυπωμένου Αποδεικτικού Συμμετοχής επιτρέπεται μόνο στην περίπτωση Συμμετοχής στο ΤΖΟΚΕΡ μέσω των Πρακτορείων και εφόσον οι επιλογές ενός δελτίου δεν συμπίπτουν με τις επιλογές του Αποδεικτικού Συμμετοχής.

Αν δηλαδή το Αποδεικτικό Συμμετοχής έχει, λόγω τεχνικού προβλήματος, διαφορετικά στοιχεία (π.χ. επιλεγμένοι αριθμοί, αριθμός συνεχόμενων κληρώσεων) από αυτές που είχε επιλέξει ο παίκτης στο δελτίο που συμπλήρωσε για επικύρωση.

Τυποποιημένο σύστημα Τζόκερ

Το σύστημα σου δίνει τη δυνατότητα να αυξήσεις τις πιθανότητες επιτυχίας, συνδυάζοντας περισσότερους αριθμούς.

Τα τυπoποιημένα συστήματα αφορούν μόνο το πεδίο των αριθμών (5 από 45), δηλαδή δημιουργούν πεντάδες, οι οποίες στη συνέχεια συνδυάζονται με τους αριθμούς ΤΖΟΚEP που έχεις επιλέξει από το πεδίο των 20 αριθμών.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις «Τυχαία Επιλογή» για να επιλέξεις τους αριθμούς σου.

The post Τζόκερ κλήρωση 12/1/2023: Σήμερα μοιράζει 600.000 ευρώ appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τζόκερ, 1212023, Σήμερα, 600 000,tzoker, 1212023, simera, 600 000