Το θαύμα έγινε. Ο Μαξ Βερστάπεν είναι ο νέος παγκόσμιος πρωταθλητής στη Φόρμουλα 1

Ειλικρινά, κανείς δεν περίμενε χθες το μεσημέρι αυτήν την εξέλιξη

Για να ‘μαι ειλικρινής, μερικούς γύρους πριν την καρό σημαία, εκεί που ο βρετανός οδηγός της Μercedes είχε σχηματίσει μια διαφορά από τον Βερστάπεν που ούτε ο πιο φανατικός υποστηρικτής του τελευταίου δεν θα στοιχιμάτιζε για την ανατροπή, έγινε το απίστευτο.

Ο Βέλγος, ευνοημένος από την είσοδο του αυτοκινήτου ασφαλείας (για τη διαδικασία της οποίας, τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, λέγεται πως η ομάδα της Mercedes σκέφτεται να υποβάλλει ένσταση), κατάφερε, ελάχιστες στροφές πριν τη γραμμή του τερματισμού, να πάρει την απρόσμενη νίκη.

Και όχι, φυσικά, μόνον αυτήν αλλά, κυρίως, το πρώτο  παγκόσμιο πρωτάθλημα για τον 24χρονο Ολλανδό, υιό του πρώην οδηγού της F1, Γιος Βερστάπεν Ο ίδιος ούρλιαζε από χαρά μέσα από την ενδοσυννενόηση, ο δε Χάμιλτον παγωμένος, σχεδόν σοκαρισμένος, αρνούνταν να βγει απ΄το κόκπιτ.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

The post Το θαύμα έγινε. Ο Μαξ Βερστάπεν είναι ο νέος παγκόσμιος πρωταθλητής στη Φόρμουλα 1 appeared first on Militaire.gr.

Keywords