Το Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ απαντά στους “συνδικαλιστές” από την ΠΑ που παίζουν με τη δουλειά δημοσιογράφων

Για πολλοστή φορά η ομάδα στρατιωτικών που από το 2015 εμφανίστηκε στο “συνδικαλιστικό χώρο” των ΕΔ, στρέφεται εναντίον δημοσιογράφου, παίζοντας με τη δουλειά του. Είναι οι ίδιοι που έχουν στραφεί δικαστικά εναντίον συναδέλφων τους στρατιωτικών για ασήμαντες αφορμές, οι ίδιοι που είχαν συμμετοχή σε παραπλανητικό ρεπορτάζ , θέτοντας και τότε σε κίνδυνο την επαγγελματική επιβίωση δημοσιογράφου.

Αποτελούμε στόχο της συγκεκριμένης ομάδας εδώ και χρόνια κι έχουμε δικαστήρια μπροστά μας…

Επειδή αυτό φαίνεται

ότι δεν τους αρκεί, προσέφυγαν στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ κατηγορώντας μας ότι δεν τηρούμε τη δημοσιογραφική δεοντολογία. Την απάντηση καλό θα ΄ναι να τη διαβάσει ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιώτοπουλος και οι στενοί του συνεργάτες οι οποίοι λένε ότι δεν θέλουν να έχουν οποιαδήποτε σχέση, αλλά διαφορετικά πράγματα πράττουν. Καλό είναι να τη διαβάσουν και οι βουλευτές της κυβερνητικής παράταξης που τους στηρίζουν ακόμη και με νομική συνδρομή, γνωρίζοντας πολύ καλά τι κάνουν…

Η κατάσταση έχει προ πολλού ξεφύγει ,το έχουμε γράψει, το έχουμε θέσει στην ηγεσία του ΥΠΕΘΑ και των Γενικών Επιτελείων αλλά πέρα βρέχει… Μόνο που η βροχή θα γίνει καταιγίδα.

Η απάντηση του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου χωρίς σχόλια:

The post Το Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ απαντά στους “συνδικαλιστές” από την ΠΑ που παίζουν με τη δουλειά δημοσιογράφων appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα