Οι Τούρκοι πετούν με αόρατα drones κι εμείς έχουμε μείνει στις επιχειρήσεις του Βιετνάμ! Βίντεο

Το μίνι drone ελικόπτερο που θα δείτε στο βίντεο είναι τουρκικής κατασκευής. Δεν είναι είδηση αλλά μάλλον κουραστική επανάληψη ότι η γειτονική χώρα έχει επενδύσει πολύ στον τομέα των μη επανδρωμένων οχημάτων. Δεν λέμε πολλά, γιατί είναι βέβαιο ότι τα χρήματα που δαπανώνται σ΄ αυτή τη τεχνολογία είναι πολύ, πολύ λιγότερα απ΄ όσα μπορεί να δαπανήσει μια χώρα για την αγορά οπλικών συστημάτων του χθες. Όπως επιμένει να κάνει η Ελλάδα. Οι “απέναντι” θα κάνουν τις αποστολές αναγνώρισης με χαμηλό κόστος, μηδενικό ρίσκο για το προσωπικό

τους και κυρίως με απόλυτη αποτελεσματικότητα. Μας αρέσει δεν μας αρέσει, “απέναντι” προχωρούν στην τεχνολογία του σήμερα και του αύριο κι εδώ είμαστε στον πόλεμο του Βιετνάμ!

Στο βίντεο θα δείτε το Black Hornet ένα πραγματικά αόρατο drone που μπορεί να μεταδίδει ζωντανά εικόνα και να κάνει αποστολές αναγνώρισης.

Αν μπορούμε να φτιάξουμε κάτι αντίστοιχο; Μα αυτό που εκνευρίζει είναι ότι διαθέτουμε και τα μυαλά και τα χέρια και τις εταιρείες που μπορούν να φτιάξουν πολύ καλύτερα “προϊόντα”. Φαίνεται ότι κάποιοι δεν το θέλουν όμως. Απλά πράγματα…

The post Οι Τούρκοι πετούν με αόρατα drones κι εμείς έχουμε μείνει στις επιχειρήσεις του Βιετνάμ! Βίντεο appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τούρκοι, Βιετνάμ Βίντεο,tourkoi, vietnam vinteo