Ο Πολάκης καταγγέλει ότι και δεύτερος βουλευτής της ΝΔ ασχολείται επαγγελματικά με εταιρείες πλειστηριασμών

Ο βουλευτής Χανίων και τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο 105.5, κατήγγειλε ότι ένας ακόμη βουλευτής  της Ν.Δ. μετά τον Ανδρέα Πάτση,  οποίος δραστηριοποιείται επαγγελματικά με τις εταιρίες που μεσολαβούν για τον πλειστηριασμό α’ κατοικίας.

Ο κ.Πολάκης υποστήριξε ότι  ο βουλευτής Κεφαλλονιάς της Ν.Δ. Παναγής Καππάτος, εκπροσωπεί ως δικηγόρος εισπρακτική εταιρεία
η οποία έβγαλε «στο σφυρί» κυρία κατοικία πολίτη για λογαριασμό συγκεκριμένου fund.Σύμφωνα με το newsbreak.gr «ο βουλευτής Κεφαλλονιάς της Νέας Δημοκρατίας απασχολεί την επικαιρότητα,  μετά την αποκάλυψη ότι εκπροσωπεί ως δικηγόρος την εισπρακτική εταιρεία DoValue, η οποία βγάζει στο σφυρί κυρία κατοικία πολίτη για λογαριασμό του Fund «CAIRO No. 1 FINANCE DESIGNATED ACTIVITY COMPANY» με έδρα το Δουβλίνο της Ιρλανδίας.

Είναι φυσικά νόμιμο για τον δικηγόρο – βουλευτή, να εκπροσωπεί μία εισπρακτική η οποία βγάζει στο σφυρί την κύρια κατοικία ενός πολίτη. Το εάν είναι ηθικό, θα το κρίνουν οι πολίτες οι οποίοι τον ψηφίζουν και όχι εμείς».

The post Ο Πολάκης καταγγέλει ότι και δεύτερος βουλευτής της ΝΔ ασχολείται επαγγελματικά με εταιρείες πλειστηριασμών appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα