Ο κ.Μητσοτάκης σοκάρει με την απάντηση του για τη μήνυση των συγγενών των θυμάτων στα Τέμπη

Οι συγγενείς των θυμάτων στα Τέμπη κατέθεσαν μήνυση κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητστοτάκη. Και άλλων πολιτικών προσώπων. Η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη συνέντευξη του στον Antenna σοκάρει...Ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για «αδικαιολόγητες συμπεριφορές» και είδε «εργαλειοποίηση».Ειδικότερα, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στον ANT1 ρωτήθηκε για τη μήνυση σχολίασε: «Λυπάμαι που
το ζήτημα αυτό εργαλειοποιείται με τέτοιο τρόπο λίγες μέρες πριν τις εκλογές. Πιστεύω ότι ο δικαιολογημένος θυμός των συγγενών των θυμάτων δεν δικαιολογεί τέτοιου είδους συμπεριφορές».

Απάντηση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Πόπης Τσαπανίδου στον κ. Μητσοτάκη

«Ο κ. Μητσοτάκη δεν νιώθει τους πολίτες - Κατηγορεί τους γονείς των θυμάτων για εργαλειοποίηση της τραγωδίας των Τεμπών»

Ο κ. Μητσοτάκης απέδειξε και σήμερα ότι δεν νιώθει τους πολίτες. Αδυνατεί να τους καταλάβει ακόμα και στον βαθύ πόνο που προκαλεί η απώλεια. Που προκαλεί η τραγωδία. Σήμερα ο κ. Μητσοτάκης ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Δεν δίστασε να επιτεθεί χυδαία ακόμη και στους γονείς των αδικοχαμένων παιδιών στα Τέμπη λέγοντας ότι δήθεν εργαλειοποιούν το δράμα τους με την μήνυση που κατέθεσαν εναντίον του.

Αφού έκανε τα πάντα για να συγκαλύψει το έγκλημα στα Τέμπη. Αφού κατέβασε τον υπουργό των Τεμπών τον κ. Καραμανλή υποψήφιο στη Σέρρες σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Τώρα μπροστά στις αντιδράσεις των συγγενών των θυμάτων, δεν διστάζει να τα βάλει ακόμη και μαζί τους.

Δεν διστάζει πουθενά. Δεν ντρέπεται καθόλου. Δεν νιώθει.

Πρέπει να φύγει. Δεν μας αξίζει.

The post Ο κ.Μητσοτάκης σοκάρει με την απάντηση του για τη μήνυση των συγγενών των θυμάτων στα Τέμπη appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα