«Η λύση στην κρίση είναι πολιτική»

 Η λύση στην πολλαπλή κρίση που δοκιμάζει τις αντοχές του ελληνικού λαού, οικονομική, υγειονομική, ενεργειακή και ελληνοτουρκικά, είναι πολιτική, αλλά δεν μπορεί να δοθεί από το υπάρχον πολιτικό προσωπικό.

Γράφει η

ΑΙΘΡΑ ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ

Οικονομολόγος

Το γεγονός ότι η ύπαρξη των υδρογονανθράκων ήταν γνωστή από τη δεκαετία του 70, αλλά οι ελληνικές κυβερνήσεις αντί να τους εξορύξουν υπερχρέωναν τη χώρα στις γαλλογερμανικές αγορές και μέχρι σήμερα, επιμένουν να εισάγουν το φυσικό αέριο από ΗΠΑ

και Κατάρ με τάνκερς,  ή, τη γερμανική πράσινη ανάπτυξη, παρά την εκτόξευση του χρέους και των τιμών, λόγω του ακριβού φ.α., αντί να βάλουν μπρος τα λιγνιτωρυχεία,  αρκεί ως απόδειξη ότι το χρέος είναι, μόνο, ο φερετζές  για την καταλήστευση της χώρας, από τους ολίγους διαπλεκόμενους με την πολιτική ηγεσία, εις βάρος των εθνικών και λαϊκών συμφερόντων. Με υπόλογο ολόκληρο το πολιτικό προσωπικό της μεταπολιτευτικής Ελλάδας. Μιλάνε τα γεγονότα! Δεν χρειάζεται να είσαι ένας από τους… επτά σοφούς της αρχαιότητας για να το καταλάβεις!

Λόγος που η λύση στο χρέος, τις περικοπές χωρίς τέλος, την πλημμελή υγειονομική περίθαλψη εν μέσω πανδημίας, την ακρίβεια κ.ο.κ. είναι η εξής μία: Η μεταβίβαση της νομοθετικής εξουσίας στους πολίτες! Τα «χαράς ευαγγέλια» είναι, ότι η ηλεκτρονική ψηφοφορία καθιστά εφικτή την εφαρμογή της άμεσης δημοκρατίας, ή της Εκκλησίας του δήμου, της Αθηναϊκής δημοκρατίας του Περικλή και στην εποχή μας! Με την ψήφιση των νόμων  από τους πολίτες, με ένα κλικ στον υπολογιστή τους, με βάση μία ελληνική ψηφιακή εφαρμογή (1)  

Σε ό,τι αφορά το διεθνές σκηνικό, ο κίνδυνος ενός πολέμου ΝΑΤΟ – Ρωσίας παραμένει υπαρκτός, με τα «γεράκια» της (άγριας) Δύσης να φλερτάρουν επικίνδυνα με την ιδέα, αν δεν αδημονούν κιόλας, να αρχίσει το «γλέντι»! Με τις ελληνικές κυβερνήσεις να παίζουν «κορώνα γράμματα», τη ζωή του ελληνικού λαού με τις βάσεις του θανάτου στο σπίτι μας, Και είναι υπαρκτός, όχι μόνο λόγω της προκλητικότητας της Δύσης, σαν να τον επιθυμεί, αλλά και επειδή οι σημερινές πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες, στην ΕΕ είναι πανομοιότυπες με εκείνες της δημοκρατίας της Βαϊμάρης, στις παραμονές του Β΄ΠΠ! Επειδή ο καπιταλισμός (ελίτ) έτσι λύνει τα οικονομικά του αδιέξοδα! Με τον πόλεμο, για την εκτόνωση της λαϊκής οργής και την επανεκκίνηση της οικονομίας. Άσχετα αν τα δυτικά συστημικά ΜΜΕ, για ευνόητους λόγους, το κρύβουν ότι οι οικονομίες της Δύσης καταρρέουν! Λόγος που επιβάλλει την έξοδο της χώρας από ΕΕ και ΝΑΤΟ.

 ————————————————————————————————-
(1) Η ιστοσελίδα της εταιρίας που εγκαθιστά τη πλατφόρμα για ηλεκτρονικές εκλογές είναι https://grnet.gr/services/digital-services/zeus/) 

The post «Η λύση στην κρίση είναι πολιτική»     appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα