Γιατί τόσα ψέματα για την τραγωδία στη Λιβύη; Δύο μέλη ΜΚΟ οι επιβάτες του τζιπ

Η τραγωδία στη Λιβύη που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο 5 ανθρώπων -3 στρατιωτικοί και 2 πολίτες- έχει πολλές ακόμη αποκαλύψεις. Και πρώτα απ ΄ όλα αποκαλύπτεται ότι κάποια από τα στοιχεία που διαρρέουν από την κυβέρνηση και το ΓΕΕΘΑ είναι ψευδή!Το ΒΗΜΑ της Κυριακής αποκαλύπτει σήμερα εμπιστευτική έκθεση για τα όσα έγιναν στην Λιβύη.
Το πιο σημαντικό που προκύπτει είναι ότι στο τζιπ που συγκρούστηκε με το λεωφορείο που μετέφερε την ελληνική αποστολή, δεν επέβαινε τελικά πενταμελής οικογένεια. Το τζιπ ανήκε σε ΜΚΟ και επέβαιναν σε αυτό δύο άτομα.Το ζήτημα των ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στην περιοχή σηκώνει πολύ συζήτηση. Χθες δημοσιεύσαμε ρεπορτάζ με την επίσκεψη του Τούρκου πρέσβη στη Λιβύη, στην πόλη Ντέρνα. Εκεί που προοριζόταν να φθάσει η ελληνική αποστολή. Στο ρεπορτάζ του Anadolu αναφέρεται:«Υπό τον συντονισμό της AFAD, η Τουρκική Ερυθρά Ημισέληνος και διάφορες ΜΚΟ συνεχίζουν να εργάζονται με μια ομάδα 516 ατόμων στη Λιβύη για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της καταστροφής».Το ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί μας είπαν τόσα ψέματα για όσα έχουν γίνει στη Λιβύη;

The post Γιατί τόσα ψέματα για την τραγωδία στη Λιβύη; Δύο μέλη ΜΚΟ οι επιβάτες του τζιπ appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λιβύη Δύο, ΜΚΟ,livyi dyo, mko