Γιατί ο Γιάννης Μαντζουράνης εύχεται «καλό ύπνο» στον Μητσοτάκη στα ρωσικά

Με μια καυστική δήλωση ο Γιάννης Μαντζουράνης σχολίασε τις δηλώσεις  του Κυριάκου Μητσοτάκη που «βλέπει» ξένες δυνάμεις πίσω από τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των υποκλοπών
«Είμαστε πρωταθλητές σε νεκρούς από Covid-19, αλλά ο κύριος Μητσοτάκης δεν φταίει. Φταίει ο παγκόσμιος χαρακτήρας της πανδημίας», αναφέρει ο δικηγόρος και μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Όπως, επίσης, η διεθνής κρίση ευθύνεται γιατί είμαστε πρωταθλητές στην ακρίβεια και η Ρωσία που γίναμε και πρωταθλητές των κοριών. Ό, τι όμως έζησε η Ελλάδα ως τραγωδία, τώρα δεν είναι παρά φάρσα ενός πρωθυπουργού, που δεν διστάζει να επικαλείται φαντάσματα του 1950 για να ξορκίσει εφιάλτες του 2022, σημειώνει ο Γιάννης Μαντζουράνης και καταλήγει «Καλό ύπνο, κύριε Μητσοτάκη», φράση που διατυπώνει και στα ρωσικά.

Αναλυτικά η ανάρτηση στο Facebook του Γιάννη Μαντζουράνη

«Είμαστε πρωταθλητές στην ακρίβεια, αλλά ο κύριος Μητσοτάκης δεν φταίει. Φταίει η διεθνής κρίση. Και τώρα, που γίναμε πρωταθλητές των κοριών, ο κύριος Μητσοτάκης πάλι δεν φταίει. Φταίει η Ρωσία, που θέλει να τον αποσταθεροποιήσει.

Η Μόσχα δηλαδή καλείται να ξεπλύνει τον μόσχο τον σιτευτό της νέας εθνικοφροσύνης.
Ό, τι όμως έζησε η Ελλάδα ως τραγωδία, τώρα δεν είναι παρά φάρσα ενός πρωθυπουργού, που δεν διστάζει να επικαλείται φαντάσματα του 1950 για να ξορκίσει εφιάλτες του 2022.
Καλό ύπνο, κύριε Μητσοτάκη.

Keywords