“WE ARE M” – Η BMW M γιορτάζει την 50ή της επέτειο με μία καμπάνια που ξεχειλίζει από συναίσθημα

Μέσα από αυτή τη συνάντηση εξαιρετικά σπορ μοντέλων, αναδεικνύεται με ιδιαίτερα συναισθηματικό τρόπο το πνεύμα της διεθνούς κοινότητας BMW M

Παρά τις διαφορές των αυτοκινήτων και των οδηγών τους – είναι εμφανές ότι τους ενώνει η συγκίνηση και η ανατριχίλα που προκαλεί η οδήγηση μιας BMW M. Ενθουσιώδεις και γεμάτοι πάθος ακολουθούν το δικό τους δρόμο, και στέλνουν τα μηνύματά τους με εμφατικό τρόπο. Το στοιχείο που τους ενώνει είναι αυτό το ξεχωριστό συναίσθημα που βιώνει ο κάθε οδηγός μιας BMW M.

Όλοι νιώθουν το: WE ARE M.

«Είμαστε υπερήφανοι για το δυνατό ξεκίνημα της επετειακής χρονιάς μας στις 24 Φεβρουαρίου. Το φιλμ “Huddle Speech” ακολουθεί την παράδοση των αντισυμβατικών βίντεο της BMW M, και ταυτόχρονα είναι διαφορετικό: προαναγγέλλει το μετασχηματισμό μας. Αν και με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, παραμένουμε οικείοι για τους περισσότερους φίλους της BMW M», δήλωσε ο Timo Resch, Επικεφαλής Πελατών, Μάρκας & Πωλήσεων της BMW M GmbH. «Θέλουμε να το γιορτάσουμε με όλους τους φίλους, με τη διεθνή μας κοινότητα, γι’ αυτό έχουμε ετοιμάσει εκπλήξεις για όλα τα κανάλια επικοινωνίας, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Πραγματικά ανυπομονούμε γι’ αυτό».

Το “ WE ARE M ” συμβολίζει όλα όσα ήταν και θα συνεχίσει να είναι η BMW M .

Το μότο που δημιουργήθηκε ειδικά για την επετειακή χρονιά εκφράζει το συναίσθημα της καμπάνιας: Η BMW M είναι υπέρμετρα πολύπλευρη, ενώ καταφέρνει να εμφανίζεται πάντα διαφορετική και νέα, αλλά άμεσα αναγνωρίσιμη. Από το M1 Procar και την i4 M50 μέχρι το XM Concept: Τα αυτοκίνητα BMW M αντιπροσωπεύουν ένα πραγματικά εκρηκτικό μίγμα. Το κοινό χαρακτηριστικό τους, παρά τις διαφορές, είναι ότι πρόκειται για μοντέλα BMW M, άρα πάντα διαφορετικά, μοναδικά και τολμηρά – και ακριβώς σε αυτό το θέμα βασίζεται η καμπάνια.

Η καμπάνια των 50 Χρόνων χωρίζεται σε τέσσερις ενότητες, με την κάθε μία να ‘τρέχει’ για ένα τρίμηνο. Ενώ η πρώτη ενότητα, με την ονομασία “Huddle Speech”, προαναγγέλλει το βασικό θέμα της 50ής επετείου της BMW M, η δεύτερη πραγματεύεται κυρίως την 50ετή ιστορία της BMW M στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Η τρίτη ενότητα ασχολείται με την ηλεκτροκίνηση, ενώ η τέταρτη εστιάζει στο μοναδικό lifestyle. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς, η BMW M GmbH θα παρουσιάσει μία σειρά από εντυπωσιακά νέα μοντέλα. Επιπλέον, η μάρκα θα δώσει το παρών σε πολυάριθμες σημαντικές διεθνείς εκδηλώσεις. Το επετειακό έμβλημα “BMW Motorsport Anniversary Emblem” που αποκαλύφθηκε πρόσφατα είναι μία ακόμα έκπληξη για την παγκόσμια κοινότητα της BMW M.

BMW M : η ισχυρή κληρονομιά διαβατήριο για το μέλλον.

Η συνολική επικοινωνία στο πλαίσιο της 50ής επετείου ανατρέχει επίσης στην απαράμιλλη ιστορία, στα επιτεύγματα και τις επιτυχίες που κουβαλά η BMW M GmbH στην κατηγορία των οχημάτων υψηλών και υπερ-υψηλών επιδόσεων. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι η ψηφιακή καμπάνια “Only in M Town” από το 2018, η οποία, ακόμα κι εκείνη την εποχή, χάριζε στους φίλους της BMW M μία αίσθηση οικειότητας.

Όμως η BMW M δεν επαναπαύεται στις δάφνες της. Αξιοποιεί αυτή τη δύναμη για το μελλοντικό μετασχηματισμό της. Όπως υποδηλώνουν ήδη οι τρεις επόμενες ενότητες της καμπάνιας, η BMW M είναι προσανατολισμένη σε ένα νέο είδος επιδόσεων, στην ηλεκτροκίνηση και στο ξεχωριστό BMW M lifestyle. Επειδή η BMW M είναι και θα παραμείνει το Απόλυτο Μηχάνημα Οδήγησης. Μετά από μισό αιώνα και στο μέλλον.

The post “WE ARE M” – Η BMW M γιορτάζει την 50ή της επέτειο με μία καμπάνια που ξεχειλίζει από συναίσθημα appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα