Τι αποφάσισε το 25μελές της ΠΟΚΚ στη συνεδρίαση του Σαββάτου 10/3/2018

Ανακοίνωση με την οποία αναφέρεται στη συνεδρίαση του 25μελούς Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΚΚ εξέδωσε η Ομοσπονδία των Κρεοπωλών. Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018 στα γραφεία της ΠΟΚΚ στην Αθήνα και όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «Καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης επικράτησε γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ των μελών της Ομοσπονδίας».

Στα βασικά θέματα της συνεδρίασης ελήφθησαν ομόφωνα αποφάσεις που αφορούσαν:

1. Την αποχώρηση της Ομοσπονδίας

από την ΕΔΟΚ (εδώ το ρεπορτάζ του meatnews.gr και εδώ η σχετική επιστολή αποχώρησης).

2. Την ενημέρωση για τη συνάντηση με τον υφυπουργό ΥΠΑΑΤ Γιάννη Τσιρώνη για το θέμα της αναγραφής προέλευσης κρέατος στην ταμειακή μηχανή.

Σχετικά με το δεύτερο, αναφέρεται ότι το Υπουργείο δεν προτίθεται να εκδώσει εφαρμοστική ΚΥΑ λόγω του ότι είναι ήδη νόμος του κράτους και ισχύει ως έχει. «Επιπλέον, σας υπενθυμίζουμε ότι το νομοσχέδιο ψηφίστηκε από την πλειοψηφία των κομμάτων» σημειώνει η ανακοίνωση της ΠΟΚΚ.

Κατά τα λοιπά, με ευχαρίστηση άκουσαν τα μέλη του Δ.Σ. την παρουσίαση-πρόταση του Σωματείου των Σερρών για διαφημιστική προβολή των κρεοπωλείων μέσω της ΠΟΚΚ.

«Η ΠΟΚΚ ευχαριστεί θερμά τους παρευρεθέντες για το απαράμιλλο πνεύμα συνεργασίας και αλληλεγγύης που επικράτησε», καταλήγει η ανακοίνωση, η οποία επιπλέον ενημερώνει ότι το 38ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ομοσπονδίας θα πραγματοποιηθεί στον Βόλο, την Κυριακή 27 Μαΐου 2018.

Keywords
Τυχαία Θέματα