Στρατηγικές ανάπτυξης και εξωστρέφειας για τα επώνυμα προϊόντα κρέατος, στην ημερίδα του ΣΕΒΕΚ

Το οριστικό πρόγραμμα της εκδήλωσης που διοργανώνει την Κυριακή 17 Μαρτίουστο πλαίσιο της έκθεσης Food Expo,ανακοίνωσε σήμερα ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος –ΣΕΒΕΚ. Η εκδήλωση, υπό τον τίτλο «Επώνυμα προϊόντα κρέατος: Στρατηγικήανάπτυξης της εγχώριας αγοράς και αξιοποίησης των εξαγωγικών δυνατοτήτων τωνεπιχειρήσεων», πραγματοποιείται στο Hall 2, στον ειδικό χώρο εκδηλώσεων και σεμιναρίων, κατά τις ώρες13:00-15:00. Στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan

Expo, φυσικά.

Την εκδήλωση θα ανοίξει ο Μάνος Δομαζάκης, πρόεδρος του ΣΕΒΕΚ και πρόεδρος τηςCreta Farms, ο οποίος θα μιλήσει μεθέμα «Η ανάπτυξη του κλάδου των προϊόντων επεξεργασίας κρέατος και η συμβολήτων επιχειρήσεων».

Θα ακολουθήσει το πρώτο πάνελ με τίτλο «Η θέση των προϊόντων κρέατος στο μεταβαλλόμενο τοπίο της εγχώριας αγοράς τροφίμων» και συντονίστρια την Δέσποινα Μπακιρλή, γεν. γραμματέα του ΣΕΒΕΚ και διευθύνουσα σύμβουλο της επιχείρησης ΑΛΛΑΝΤΟΝ. Το πάνελ αποτελούν οι: Ξενοφών Βεργίνης, πρόεδρος EUROFOOD QUALITY. Μαρία Εκμεκτσίογλου, επιχειρηματίας, Καθηγήτρια Μαγειρικής – chef, συγγραφέας, σε Ελλάδα και Τουρκία. Γεώργιος Μπόσκου, Επίκουρος Καθηγητής, Χαροκόπειο.

Στις 14:00 ξεκινά το δεύτερο πάνελ με τίτλο «Εξαγωγές ελληνικών προϊόντων κρέατος: παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξή τους» και συντονιστή τον Γιώργο Κατερίνη, αρχισυντάκτη του Meat News. Στο δεύτερο πάνελ συζητούν οι: Γιούλη Παπαδάκη, Διεύθυνση Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας ΥΠΑΑΤ. Γιάννης Δάρας, Διευθυντής Εξαγωγών ELVIDA FOODS S.A. Σπύρος Ραμαντάνης, Καθηγητής Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα