Κοπή της βασιλόπιτας των κρεοπωλών Θεσσαλονίκης

Τη Βασιλόπιτα του έκοψε το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Τετάρτης 8 Ιανουαρίου 2020 στα γραφεία του Σωματείου στην Κεντρική Κρεαταγορά Θεσσαλονίκης.

Η κοπή της παραδοσιακής πίτας έγινε σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίαςπαρουσία σύσσωμου του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και των νομικών συμβούλων τουΣωματείου, κας

Τσιγιάννη Αικατερίνης και κας Ποντίκατζη Κυριακής.

Ο πρόεδρος κος Σάββας Κεσίδης έκοψε, όπως κάθε χρόνο, τηΒασιλόπιτα, ονομάτισε και μοίρασε τα κομμάτια. Το φλουρί έπεσε φέτος στηγραμματεία του Σωματείου.

Εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη κλήρωση τηςλαχειοφόρου εορταστικής καμπάνιας που διεξήγαγε με επιτυχία και αυτές τιςγιορτές το Σωματείο για τα μέλη του. Την ακεραιότητα της κλήρωσης εγγυήθηκαν οινομικοί σύμβουλοι κα Τσιγιάννη και κα Ποντίκατζη και για λόγους διαφάνειας ηκλήρωση μεταδόθηκε ζωντανά στο λογαριασμό του Σωματείου στο facebook.

Έπειτα ακολούθησε η πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίουγια το νέο έτος με τα θέματα της ημερησίας διάταξης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκηςεύχεται το 2020 να φέρει Υγεία, Ευτυχία, Αγάπη και Πρόοδο σε όλο τον κόσμο.

The post Κοπή της βασιλόπιτας των κρεοπωλών Θεσσαλονίκης appeared first on MeatNews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα