Χωριάτικο Λουκάνικο Κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ: Συμβουλές για μια… μεγαλοπρεπή Τσικνοπέμπτη

Η Τσικνοπέμπτη πλησιάζει και οφείλουμε να είμαστε προετοιμασμένοι για να τη γιορτάσουμε με τη μεγαλοπρέπεια που της αρμόζει! Με την αφορμή αυτή, ο ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ και το Χωριάτικο λουκάνικο από κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής ΠΙΝΔΟΣ δίνουν τις απαραίτητες συμβουλές για να… τιμήσουμε την Τσικνοπέμπτη όπως της αξίζει:

«Πρωταγωνιστικό ρόλο στοτραπέζι και στα εδέσματα που θα γευτούμε εκείνη την ημέρα θα παίξει το Χωριάτικο λουκάνικο από κοτόπουλο

ελεύθερηςβοσκής ΠΙΝΔΟΣ. Χωρίς προσμίξεις με άλλα κρέατα, χωρίς γλουτένη και με χαμηλάλιπαρά, το βραβευμένο χωριάτικο λουκάνικο από κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ είναι η πιο νόστιμηεπιλογή για τη βραδιά ψησίματος που θα οργανώσετε για τους αγαπημένους σας.

Η νοστιμιά και η μπαχαρένιαγεύση του σε συνδυασμό με τη σφραγίδα ποιότητας του ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ, εγγυώνται γιατο αποτέλεσμα του καλύτερου μεζέ που θα σερβίρετε στους καλεσμένους σας. Ας δούμεόμως και κάποιες συμβουλές στην τεχνική του ψησίματος και όχι μόνο που θα μας οδηγήσουνσε αξεπέραστες εμπειρίες γεύσης.

Πάνω απ’ όλα ο ψήστης. Ο ψήστης για εκείνη τη βραδιά αποτελεί τον καλλιτέχνη, το πρώτο όνομα καιτον «αρχηγό» της βραδιάς. Γι’ αυτό και δεν τον αφήνουμε ποτέ μόνο του σε αυτήτην ιδιαίτερη διαδικασία, φροντίζουμε να έχει δίπλα του ένα μεζεδάκι και τοποτήρι του να είναι πάντα γεμάτο. Κατά τη διάρκεια του τραπεζιού δενπαραλείπουμε σε συχνά διαστήματα να του δίνουμε συγχαρητήρια και να υψώνουμε ταποτήρια «στην υγειά του».

Η παρέα. Την ιστορία γράφουν οι παρέες,όπως ξέρουμε. Η καλή παρέα μπορεί να «απογειώσει» τη βραδιά και με γέλια καιχαρές να μετατρέψει την Τσικνοπέμπτη σε ένα γλέντι που θα διηγούμαστε για χρόνια.

Προσοχή στην τεχνική. Υπάρχουν πολλές «σχολές» όσον αφορά στο ψήσιμο. Για το ψήσιμο τουχωριάτικου λουκάνικου όμως σε δύο πράγματα συμφωνούν όλοι: χαμηλή φωτιά και συχνόγύρισμα. Αν ακολουθήσετε αυτές τις δύο συμβουλές να είστε σίγουροι ότι το Χωριάτικολουκάνικο κοτόπουλου ΠΙΝΔΟΣ θα σας ανταμείψει!

Καθαρή σχάρα. Πριν ξεκινήσουμε το ψήσιμοκαθαρίζουμε πολύ καλά τη σχάρα ώστε να μην αλλοιωθεί η γεύση του χωριάτικουλουκάνικου από άλλες γεύσεις.

Κι επειδή όλα έχουν να κάνουν με την παρέα, μπορείτε να ετοιμάσετε ορεκτικά για τους καλεσμένους σας (και για τα μεζεδάκια του ψήστη που λέγαμε παραπάνω) με τη βοήθεια και των υπολοίπων προϊόντων από την οικογένεια των αλλαντικών από φρέσκο ορεινό κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής ΠΙΝΔΟΣ. Μπρουσκέτες με φιλέτο κοτόπουλο καπνιστό ή με σαλάμι πικάντικο, hot dog με τα λουκάνικα Hot Dog, μικρές μπουκίτσες σε ντιπ με τα λουκάνικα κοκτέιλ και το κοτοπαριζάκι, λουκάνικο Φρανκφούρτης περασμένο σε καλαμάκι για σουβλάκι με ντοματίνια και πιπεριές είναι μόνο μερικές γευστικές ιδέες που μπορούν να σας συνοδεύσουν στην ξεχωριστή αυτή βραδιά.

Καλή σας (γευστική) διασκέδαση!»

Keywords
Τυχαία Θέματα