FOODTECH, μια νέα έκθεση για τον εξοπλισμό τροφίμων

Ένα νέο εκθεσιακό θεσμό ανακοίνωσε η FORUM AE. Ονομάζεται FOODTECH, θα είναι στοχευμένη στις τεχνολογίες παραγωγής, συσκευασίας και διακίνησης Τροφίμων και Ποτών και θα απευθύνεται σε όλο το φάσμα των παραγωγικών και εμπορικών επιχειρήσεων του κλάδου.

Η FOODTECH, θα διοργανώνεται κάθε 2 χρόνια, στα μέσα Οκτωβρίου, και θα συμμετάσχουν σε αυτή ως εκθέτες οι προμηθευτικές επιχειρήσεις του κλάδου με προϊόντα και υπηρεσίες όπως:
• Μηχανήματα παραγωγής & Επεξεργασίας Τροφίμων & Ποτών
• Μηχανήματα συσκευασίας. Υλικά, Αναλώσιμα, Εκτυπώσεις

Αυτοματισμοί, Ζυγιστικά και Κωδικοποίηση προϊόντων
• Έλεγχος ποιότητας, Ιχνηλασιμότητα και Ασφάλεια προϊόντων
• Συστήματα αποθήκευσης, ψύξης και διακίνησης
• Εταιρείες Πιστοποίησης, Σύμβουλοι marketing και σχεδιασμού προϊόντων
• Α’ Ύλες για τη Βιομηχανία Τροφίμων & Ποτών

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, «Το όραμά μας είναι η FOODTECH να αναδειχτεί ως η μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση του είδους της στην ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης, με τη συμμετοχή εκατοντάδων Ελλήνων αλλά και σημαντικών ξένων εκθετών και να αποτελέσει πόλο έλξης χιλιάδων επαγγελματιών επισκεπτών από την Ελλάδα και επιλεγμένες αγορές στόχους του εξωτερικού».

Να θυμίσουμε ότι η FORUM διοργανώνει την διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών FOODEXPO. Πολλές επιχειρήσεις εξοπλισμού μέχρι τώρα συμμετείχαν στην έκθεση αυτή, κάτι που αλλάζει πλέον από την διοργάνωση του επόμενου Μαρτίου. Η FORUM AE διοργανώνει επίσης τις εκθέσεις HORECA, XENIA, ARTOZA, OENOTELIA κ.λπ.

Keywords
Τυχαία Θέματα