Ο Γιώργος Καράβας μόνο με το μαύρο μποξεράκι του ποζάρει αλά Ντέιβιντ Μπέκαμ
Ο Γιώργος Καράβας ποζάρει στο Instagram αλά Ντέιβιντ Μπέκαμ, με το ίδιο μποξεράκι που φόρεσε ο πρώην ποδοσφαιριστής στην πρόσφατη καμπάνια του.
Μετά τον Jeremy Allen White για την Calvin Klein και τον Taylor Zakhar-Perez για τη Lacoste, ήρθε η σειρά του Ντέιβιντ Μπέκαμ να ταράξει τα νερά της ανδρικής μόδας με τη νέα καμπάνια εσωρούχων για τον οίκο Boss. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πλέον επίσημος πρεσβευτής του brand ποζάρει με αυτοπεποίθηση στα 49 του, σε μια σειρά από φωτογραφίες που ήδη κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.
Η καμπάνια αποτυπώνει τον Ντέιβιντ Μπέκαμ σε διάφορες πόζες: χαλαρός σε μια δερμάτινη πολυθρόνα σε ένα βιομηχανικό σκηνικό, ξαπλωμένος στο πάτωμα με ένα μαύρο μποξεράκι και, φυσικά, κάτω από το ντους. Η καμπάνια φέρει την υπογραφή των διάσημων φωτογράφων Mert & Marcus.
«Είχα πει κάποτε ότι οι μέρες μου ως μοντέλο εσωρούχων είχαν τελειώσει, αλλά όταν ο οίκος Boss μου παρουσίασε το όραμά του για τη συλλογή και έφερε τους καλούς μου φίλους Mert & Marcus στο project, δεν μπορούσα να αρνηθώ», δήλωσε ο Ντέιβιντ δικαιολογώντας την εκρηκτική του επιστροφή στο underwear modeling.
Η καμπάνια σηματοδοτεί το λανσάρισμα της «Boss One Bodywear collection», μιας σειράς που περιλαμβάνει κλασικά και διαχρονικά κομμάτια όπως trunks, briefs, tank tops και T-shirts σε minimal μαύρους και λευκούς τόνους.
Ο Γιώργος Καράβας ποζάρει αλά Ντέιβιντ ΜπέκαμΠρόσφατα, ο Γιώργος Καράβας πόζαρε για το Instagram αλά Ντέιβιντ Μπέκαμ, με το ίδιο μποξεράκι που φόρεσε ο πρώην ποδοσφαιριστής στην πρόσφατη καμπάνια του.
Ο Γιώργος Καράβας μετρά μια αξιόλογη καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό και ο ίδιος έχει συνεργαστεί με διάσημα brands από όλο τον κόσμο.
«Δε θα σου πω ψέματα, ήξερα ότι ήμουν ένα ωραίο παιδί. Δεν ήξερα όμως τι αντίκτυπο μπορεί να έχει μια ωραία εμφάνιση, καθώς υπήρχαν άλλα παιδιά που ήταν πολύ πιο αρεστά στα κορίτσια του σχολείου. Πιτσιρικάς δε θα έλεγα ότι ήμουν ιδιαίτερα θαρραλέος με τα κορίτσια. Μπορεί να μου άρεσε μια κοπέλα και να μην πήγαινα να της μιλήσω για αρκετό καιρό» είχε πει ο Γιώργος Καράβας σε συνέντευξή του στο Bovary.gr και πρόσθεσε «Στην πρώτη μου Fashion Week στο εξωτερικό έκλεισα ένα show για Gianfranco Ferré. Ακολούθησαν shows για Vivienne Westwood, Etro, Emporio και Giorgio Armani, Dsquared2. Η συχνότητα στην αρχή ήταν πιο αραιή. Ύστερα οι δουλειές ήταν πιο συχνές και πολύ κοντά η μια στην άλλη. Πήγα Λονδίνο, Γερμανία, Παρίσι, Ισπανία. Μπορώ να πω ότι έχω ταξιδέψει σχεδόν σε όλη την Ευρώπη από άποψη χωρών. Έχω πάει Ασία, Αυστραλία, Αφρική. Γνώρισα τον κόσμο μέσω της δουλειάς και αυτό ήταν κάτι που με εξίταρε και με συνάρπαζε. Όλα αυτά για μένα ήταν εμπειρίες ζωής».
Διαβάστε περισσότερα στο bovary.gr
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Lifestyle
- Τόνια Σωτηροπούλου: Απογειώνει το κοστούμι με το It αξεσουάρ της σεζόν
- Μπέζος: Η συνάντηση & τα λόγια που αντάλλαξε με τον Φιλιππίδη -Θα ήθελα να είναι ένα κακό όνειρο
- Μικρότερα, μεγαλύτερα και μοναχοπαίδια: Πώς επηρεάζει η σειρά γέννησης την προσωπικότητα του παιδιού;
- H Τζίτζι Χαντίντ μόλις έκανε το χτένισμα που θα επικρατήσει την άνοιξη
- Τι θα συμβεί στην εξωτερική μας εμφάνιση αν πίνουμε 2,5 λίτρα νερό την ημέρα για έναν μήνα;
- «Βλέπετε ακόμα;»: Η ερώτηση του Netflix που μας εκθέτει όλους
- Διώξτε τις λιγούρες: Οι τροφές που σας κρατούν χορτάτους, σύμφωνα με ειδικό
- Κρήτη: Όσα είπε ο πατέρας του 27χρονου με μηνιγγίτιδα
- Βίντεο ντοκουμέντο Τέμπη: «Μπάζωναν» και έβρισκαν αντικείμενα των θυμάτων!»
- Τάσος Ξιαρχό για Κόνι Μεταξά: «Ο Μάριος Καπότσης την επηρέαζε»
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Bovary
- H Τζίτζι Χαντίντ μόλις έκανε το χτένισμα που θα επικρατήσει την άνοιξη
- Διώξτε τις λιγούρες: Οι τροφές που σας κρατούν χορτάτους, σύμφωνα με ειδικό
- Ο Γιώργος Καράβας μόνο με το μαύρο μποξεράκι του ποζάρει αλά Ντέιβιντ Μπέκαμ
- Πώς η πέτρα Gua Sha αναζωογονεί το δέρμα των γυναικών άνω των 50, σύμφωνα με φαρμακοποιό
- Τελευταία Νέα Bovary
- Ο Γιώργος Καράβας μόνο με το μαύρο μποξεράκι του ποζάρει αλά Ντέιβιντ Μπέκαμ
- H Τζίτζι Χαντίντ μόλις έκανε το χτένισμα που θα επικρατήσει την άνοιξη
- Διώξτε τις λιγούρες: Οι τροφές που σας κρατούν χορτάτους, σύμφωνα με ειδικό
- Πώς η πέτρα Gua Sha αναζωογονεί το δέρμα των γυναικών άνω των 50, σύμφωνα με φαρμακοποιό
- Η Ευδοκία Ρουμελιώτη αποκάλυψε τον λόγο που δεν προχώρησε η διαδικασία της υιοθεσίας
- Η Μέγκαν Μαρκλ στα Invictus Games: Εμφανίσεις που δίνουν έμπνευση για stylish χειμερινά looks
- 15 χρόνια χωρίς τον Alexander McQueen -Η ζωή του ρηξικέλευθου σχεδιαστή και οι κορυφαίες στιγμές στην καριέρα του
- Τα 6 χρώματα που απογειώνουν την πολυτέλεια στο σπίτι σας, σύμφωνα με τους διακοσμητές
- Nude Madness by MAC Cosmetics: 5 nude κραγιόν από MAC Cosmetics που θα λατρέψετε
- Δώρα Αναγνωστοπούλου: «Με το δελτίο ειδήσεων ένιωσα ότι είμαι στο φυσικό μου χώρο»
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Lifestyle
- Μάρκος Σεφερλής: Η τρυφερή ανάρτηση για το γιο του
- Μάριος Αθανασίου: «Το μεγάλωμα ενός παιδιού είναι ένα δύσκολο ταξίδι – Πάω με τα νερά τους»
- Muffins γκρανόλας με μήλο από τον Άκη Πετρετζίκη
- Μπέζος: Η συνάντηση & τα λόγια που αντάλλαξε με τον Φιλιππίδη -Θα ήθελα να είναι ένα κακό όνειρο
- «Βλέπετε ακόμα;»: Η ερώτηση του Netflix που μας εκθέτει όλους
- Έξω φρενών ο Παναγιώτης Ταχτσίδης: «Δεν έχετε με τι να ασχοληθείτε και κοιτάτε τη ζωή μου»
- Όπου υπάρχει Ελλάδα: Η Ευλαμπία Ρέβη στα Τρίκαλα και ο Κουρδής στη Σαντορίνη - Διπλό live σήμερα!
- Συγκινεί η Ελένη Ουζουνίδου: «Κλαίγαμε αγκαλιά με τον Κόκλα και τον Ρήγα»
- Γενέθλια για τη Τζένιφερ Άνιστον! Η ηλικία, η ζωή στην Ελλάδα και η παγκόσμια αναγνώριση