Τρία χρόνια στον προπονητή Φώτη Αλεξίου που απείλησε διαιτητή

16:47 8/12/2017 - Πηγή: iApopsi

Η απειλή στον διαιτητή οδήγησε προπονητή ομάδας Γ΄ Εθνικής, τρία χρόνια εκτός γηπέδων!! Η αυστηροποίηση του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, επέφερε πρωτοφανείς καμπάνες για τον τεχνικό ηγέτη του ΑΟ Καρδίας Φώτη Αλεξίου, καθώς με βάση το επιβαρυντικό φύλλο αγώνα που είχε συντάξει ο Θεσσαλονικιός ρέφερι Τσαουσίδης, στην ήττα από την ΑΠΕ Λαγκαδά (2-0 εκτός έδρας).

Η Ε.Π.Ο τιμώρησε το σωματείο ΑΟ Καρδίας με ποινή διεξαγωγής ενός αγώνα χωρίς θεατές

και στον προπονητή του Φώτη Αλεξίου συνολική χρηματική ποινή 8.751, απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για ένα μήνα και απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για 3 έτη!

Στο φύλλο αγώνα, ο ρέφερι μεταξύ άλλων ανέφερε: «Στο 88΄ απέβαλα τον δηλωμένο προπονητή του ΑΟ Καρδίας, Αλεξίου Φώτιο, γιατί διαμαρτυρήθηκε έντονα σε απόφαση μου, λέγοντας «Είσαι επικίνδυνος, μουν…ανο». Μετά το τέλος του ματς και κατά την είσοδό μου στα αποδυτήρια, με πλησίασε και μου είπε «Με λένε Αλεξίου, να το θυμάσαι, θα σε πετύχω έξω».

Η συγκεκριμένη κουβέντα αποτελεί τον βασικό λόγο της εξόντωσης του προπονητή και της τιμωρίας του σωματείου που ιδρύθηκε το 1958 και για πρώτη φορά μετέχει σε εθνική κατηγορία. Το άρθρο 19 του Πειθαρχικού Κώδικα κάνει αναφορά σε απειλή κατά διαιτητή (ή γενικά αξιωματούχο αγώνα). Μετά την ψυχρολουσία, αναμένονται οι κινήσεις των «πράσινων» και οι αντιδράσεις του προέδρου τους Κώστα Κατσαρού.

Η Καρδία ανήκει στο Δήμο Θέρμης και πήρε το όνομά της το 1926 σε ανάμνηση της ομώνυμης πόλης της Ανατολικής Θράκης. Σήμερα αποτελεί κωμόπολη, προάστιο της Θεσσαλονίκης, κτισμένη αμφιθεατρικά στην πλαγιά λόφου, με θέα την πόλη και το Θερμαϊκό.

Keywords
Τυχαία Θέματα