Τρία χρόνια αποκλεισμός για εξύβριση διαιτητή!

16:48 8/12/2017 - Πηγή: iApopsi

Εξαντλώντας κάθε όριο αυστηρότητας η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε με τριετή απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και ιδιαίτερα… τσουχτερό πρόστιμο τον προπονητή του ΑΟ Καρδίας Φώτη Αλεξίου!

Η παραπάνω εξοντωτική ποινή στηρίχθηκε στα όσα αναφέρει στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης με τον Λαγκαδά για το πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας ο διαιτητής Τσαουσίδης. Όπως έγραψε σε αυτό ο Σαλονικιός ρέφερι: «Στο 88΄ απέβαλα τον δηλωμένο προπονητή του ΑΟ Καρδίας, Αλεξίου Φώτιο, γιατί διαμαρτυρήθηκε έντονα σε απόφαση μου, λέγοντας

«Είσαι επικίνδυνος, μουν…ανο». Μετά το τέλος του ματς και κατά την είσοδό μου στα αποδυτήρια, με πλησίασε και μου είπε «Με λένε Αλεξίου, να το θυμάσαι, θα σε πετύχω έξω».

Παράλληλα, η διοργανώτρια της Γ’ Εθνικής μοίρασε χρηματικά πρόστιμα σε Πέλοπα Κιάτου, Ρόδο, Ολυμπιακό Βόλου και Καλαμάτα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Επέβαλλε στο σωματείο Πέλοψ Κιάτου χρηματική ποινή 300 ευρώ και στον Παρασκευά Ανδράλα, προπονητή του σωματείου ΑΣ Ρόδος, χρηματική ποινή 834 ευρώ, καθώς και ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 1 μήνα (αγώνας Γ’ Εθνικής Πέλοψ-Ρόδος).

Επέβαλλε στο σωματείο Ολυμπιακός Βόλου χρηματική ποινή 834 ευρώ (αγώνας Γ’ Εθνικής Αχιλλέας Φαρσάλων-Ολυμπιακός Βόλου).

Επέβαλλε στο σωματείο Καλαμάτα χρηματική ποινή 600 ευρώ (αγώνας Γ’ Εθνικής ΑΟ Πύλου-Καλαμάτα).

Επέβαλλε στο σωματείο ΑΟ Καρδίας ποινή διεξαγωγής 1 αγώνα χωρίς θεατές και στον δηλωμένο προπονητή του Φώτη Αλεξίου συνολική χρηματική ποινή 8.751, απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 1 μήνα και απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για 3 έτη (αγώνας Γ’ Εθνικής Λαγκαδάς-ΑΟ Καρδίας)».

Keywords
Τυχαία Θέματα