Τελευταίος μήνας παραστάσεων για 4 παραγωγές του ΚΘΒΕ

13:57 6/12/2017 - Πηγή: iApopsi

Ήδη έχουμε εισέλθει στον τελευταίο μήνα παραστάσεων για τέσσερις μεγάλες παραγωγές του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος (ΚΒΘΕ). Ο λόγος για τις παραστάσεις «Γκιακ», «Ανεμοδαρμένα Ύψη», «Οικογενειακή Γιορτή» και «Ρώσικη Επανάσταση», τις οποίες μπορεί να απολαύσει το κοινό για λίγες μόνο παραστάσεις ακόμα στη Μονή Λαζαριστών, στην Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών και στο Βασιλικό Θέατρο, στην Θεσσαλονίκη.

*

«Γκιακ» του Δημοσθένη Παπαμάρκου, σε σκηνοθεσία Γεωργίας Μαυραγάνη, ρίχνει αυλαία το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017, στο Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών.

* «Ανεμοδαρμένα Ύψη» της Έμιλυ Μπροντέ σε σκηνοθεσία Γιάννη Καλαβριανού, θα παίζεται έως την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018, στο Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών.

* «Οικογενειακή Γιορτή» των Τόμας Βίντερμπεργκ, Μόγκενς Ρούκοφ, Μπο Χρ. Χάνσεν σε σκηνοθεσία Γιάννη Παρασκευόπουλου. Η τελευταία παράσταση είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018, στο Φουαγιέ της ΕΜΣ.

Και τέλος η «Ρώσικη Επανάσταση» σε δραματουργία και σκηνοθεσία του Τσέζαρις Γκραουζίνις, ρίχνει αυλαία την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018, στο Βασιλικό Θέατρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα