Σε κλινική αποτοξίνωσης από το σεξ νοσηλεύεται δημοφιλής ηθοποιός

13:31 7/11/2017 - Πηγή: iApopsi

Δεν είχε άλλη επιλογή. Το πάθος του για το σεξ αποδείχτηκε μονόδρομος που τον οδήγησε σε κλινική αποτοξίνωσης από το σεξ, που αποφάσισε ο ίδιος να εισαχθεί.

Μπαίνοντας πρόσφατα στο μάτι του κυκλώνα μετά τη δημοσιοποίηση της σεξουαλικής επίθεσης σε 14χρονο ηθοποιό, ο Κέβιν Σπέισι που αναγκάστηκε να παραδεχτεί δημόσια ότι τείνει προς την ομοφυλοφιλία, επέλεξε την κλινική Meadows στην Αριζόνα, για να απεξαρτηθεί από το σεξουαλικό του πάθος.

Την εν λόγω κλινική, της οποίας τα νοσήλια ξεπερνούν τις 35.000 δολάρια το μήνα, έχουν επιλέξει αρκετοί διάσημοι, όπως η Ελ Μακφέρσον, η Κέιτ Μος, η Σελένα Γκομέζ, ο Χάρβεϊ Γουαινστάιν και άλλοι.

Πρόκειται για μια κλινική την οποία έχουν επιλέξει αρκετοί διάσημοι που έπρεπε να καταπολεμήσουν τα πάθη τους όπως ο Τάιγκερ Γουντς, η Ελ Μακφέρσον, η Κέιτ Μος και η Σελένα Γκόμεζ.

Οι εκπρόσωποι του ηθοποιού για την ώρα δεν έχουν διαψεύσει ή επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ της Daily Mail, παραμένοντας στο αρχικό τους σχόλιο την περασμένη εβδομάδα, πώς «ο πελάτης μας παίρνει τον χρόνο του προκειμένου να αναζητήσει θεραπεία».

Keywords
Τυχαία Θέματα