Πώς «στήνεται» η επικοινωνιακή πολιτική ενός… γραφείου κηδειών;

18:53 8/1/2018 - Πηγή: iApopsi

Ο Οίκος Τελετών Φάνης Μπαμπούλας και Υιός δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1976 καινοτομώντας συνεχώς με την πληθώρα υπηρεσιών που παρέχει όπως ψυχολογική υποστήριξη, επαναπατρισμός, live streaming κηδείας και ανάλυση DNA.

Η διαφορά βέβαια έγινε από το Σεπτέμβρη του 2017 που απέκτησε και παρουσία στα social media υιοθετώντας επικοινωνιακά εργαλεία που σαφώς αύξησαν την εξωστρέφεια της επιχείρησης,

τοποθετώντας το παρεξηγημένο αυτό επάγγελμα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μικρών και μεγάλων, ενώ καλλιέργησε συνάμα ένα φιλικό-εύθυμο πνεύμα προς τους Οίκους Τελετών γενικότερα.

Με αφορμή τη δυνατή και πρωτότυπη παρουσία του εν λόγω Οίκου Τελετών στα Social Media και τα ΜΜΕ, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης ανακοινώνει τη διοργάνωση ενός ξεχωριστού σεμιναρίου με θέμα «Θάψε ιστορία – πώς στήνεις την Επικοινωνιακή Πολιτική και τα Social Media σε ένα Γραφείο Τελετών», την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου, 19.00-20.00, στις εγκαταστάσεις του Βαλαωρίτου 9.

Εισηγητής του σεμιναρίου δε θα μπορούσε να είναι άλλος από τον κο Ευθύμιο Σαββάκη, Υπεύθυνο Επικοινωνιών του Οίκου Τελετών Φάνης Μπαμπούλας και Υιός, Δημοσιογράφο και Υποψήφιο Διδάκτορα του Α.Π.Θ.

Μέσα από τα μάτια του κου Σαββάκη οι σπουδαστές, και όχι μόνο, του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης θα δουν δημιουργικούς και χιουμοριστικούς τρόπους με τους οποίους μπορεί να οργανωθεί μία Επικοινωνιακή Πολιτική και τα Social Media ενός Οίκου Τελετών, μετατρέποντας σε viral δημοσιεύσεις και αναρτήσεις όπως: «Κάθε χρόνος μας φέρνει πιο κοντά! Ευτυχισμένο το 2018.», «Στη ζωή δεν χωράνε εκπτώσεις. Τα μάτια σου στο δρόμο. Black Friday -80% (με πρωταγωνιστή τον μικρό #xaroulibaboula).

Οι θέσεις είναι περιορισμένες λόγω αυξημένης ανταπόκρισης από το κοινό!

Η είσοδος είναι ελεύθερη και σε όλους τους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης για να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους.

Για κρατήσεις θέσεων: https://goo.gl/peoAZV

Keywords
Τυχαία Θέματα