Ο Παναιτωλικός 1-0 την Κέρκυρα βλέπει Ευρώπη

19:46 25/2/2018 - Πηγή: iApopsi

Με την αύρα του Τραϊανού Δέλλα «κρυφοκοιτάζει» πεντάδα ο Παναιτωλικός!
Οι Αγρινιώτες χωρίς να πιάσουν την απόδοση προηγούμενων αγώνων και σε έναν πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο, κατάφεραν να επιβληθούν της αξιόμαχης Κέρκυρας με 1-0, με σκόρερ τον Μπαρμπόσα που κάλυψε επάξια το κενό του τιμωρημένου Ρόσα.
Το σκορ διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όταν από άστοχη έξοδο του Γιαννακόπουλου, ο Μιχάι πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Βραζιλιάνος εξτρέμ με το κεφάλι δεν είχε πρόβλημα να στείλει την μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία των «Φαιάκων».
Λίγες οι φάσεις μπροστά από τις

δύο εστίες, λόγω του βαρύ αγωνιστικού χώρου από τη συνεχή βροχόπτωση στο Αγρίνιο.
Καλή παρουσία για την Κέρκυρα, δεδομένου και των απαιτήσεων της αναμέτρησης, αλλά και των πολλών απουσιών που είχε να διαχειριστεί ο Γιάννης Μαντζουράκης, ενώ παραμένει στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού και τον Απόλλωνα.

Παναιτωλικός: Κυριακίδης – Μύγας, Μιχάι, Άργκους, Μαρινάκης – Μάρκος Πάουλο (10’ λ.τ. Βασιλούδης), Μπεχαράνο – Μπαρμπόσα (79’ Μπράβο), Ντίας, Μάζουρεκ (88’ Ιταμπέλ) – Μοράρ

Κέρκυρα: Γιαννακόπουλος – Σπίνουλας, Γρομητσάρης, Αντέτζο, Λέκοβιτς – Κρητικός, Αρτυματάς – Γεωργίου (73’ Ζορμπάς), Ρόλε, Μυτίδης – Παμλίδης (69’ Μενσά)

Keywords
Τυχαία Θέματα